"Карпатська дорога смаку": на Буковині розвиватимуть гастрономічний туризм
У Чернівецькій області розвиватимуть гастрономічний туризм.
Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, пише molbuk.ua
{reklama}
Буковина увійде до проєкту "Карпатська дорога смаку", який передбачає створення в області гастрономічного туристичного маршруту.
Аби обговорити деталі, представники Департаменту агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації зустрілися із експертами проєкту та виробниками агропродукції, керівниками ресторанно-торгівельного та туристичного бізнесу.
Еногастрономічний туризм – це нова філософія подорожей, мандри, під час яких прагнуть віднайти незвідані смаки та автентичні кулінарні традиції. Він швидко розвивається та є досить прибутковим. Тож завдяки "Карпатській дорозі смаку" буковинські виробники зможуть реалізувати та популяризувати свою унікальну продукцію.
Під час зустрічі доопрацьовано карту дороги смаку та визначено подальші кроки для успішної реалізації проєкту.
Довідково
"Карпатська дорога смаку" є інструментом розвитку сільських територій. Проєкт втілюють також у Одеській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Він є частиною програми ЄС "Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні".
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад