DataLife Engine > Новини Чернівців / новини > Чернівецька область стала одним з “найдорожчих” м’ясних регіонів

Чернівецька область стала одним з “найдорожчих” м’ясних регіонів

Чернівецька область стала одним з “найдорожчих” м’ясних регіонів


Чернівецька область ввійшла у трійку найдорожчих “м’ясних” регіонів. Випереджають за цінами на м’ясо Чернівецьку область лише Київ та Київська область.

Про це на своїй ФБ-сторінці повідомив директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

{reklama}

Асоціація постачальників торговельних мереж порахувала, де в країні найдорожчий і найдешевший "м’ясний" кошик. До "м’ясного” кошику ввійшли по одному кілограму яловичини, свинини, курячого філе та тушки, сала, вареної ковбаси першого гатунку, а також мороженої риби.

П’ятірка найдорожчих “м’ясних” регіонів така: Київ – 728 грн, Київська область – 694 грн, Чернівецька – 674 грн, Закарпатська – 673грн і Луганська – 671 грн.

ТОП – 5 найдешевших регіонів з м’ясними товарами: Тернопільщина – 595 грн, Волинь – 607 грн, Чернігівщина – 618 грн, Дніпропетровщина та Черкащина – по 624 грн.

Фахівці також визначили, що у Чернівецькій області найдорожча в Україні яловичина. На буковинських ринках її вартість сягає 146,3 грн. Найдешевшою яловичина є Донеччині, де кілограм коштує 114,7грн.  Різниця в ціні між цими регіонами складає 31,6 грн.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад