RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Тунель кохання і сафарі на «Памір»: які екскурсії пропонують буковинцям у серпні

Для чернівчан та жителів області в серпні організовують цікаві екскурсії.

Можна прогулятися на яхті по Дністру, проїхатися Гуцульщиною, побачити замки Поділля, пише molbuk.ua.



На яхті до Бакоти та Шишкові гори
(500 гривень)

Екскурсії відбуваються щосуботи та неділі. Виїзд автобусом із Чернівців в село Дністрівка Кельменецького району. Звідти прогулянка на яхті по Дністру з відвідуванням скельно-печерного монастиря.

Цікава розповідь екскурсовода про історію древнього міста Бакота, територія якого зараз знаходиться під водою, будівництво Дністровської ГЕС та його наслідки. Огляд мальовничої панорами річки Дністер з вершини гори Біла. Обід на свіжому повітрі.Туристи також зможуть побачити справжнє диво природи – Шишкові гори. Вони виникли мільйони років тому, коли тут плескалося доісторичне Сарматське море. Пагорби – це залишки древнього бар’єрного рифу, який знаходився на морському дні.

Золоте кільце Гуцульщини
(дводенний тур 850 гривень)

Програма поїздки дуже насичена. У Яремче туристи побувають на сувенірному ринку, помилуються водоспадами "Пробій" та Женецький Гук. На гірськолижному курорті "Буковель" покатаються на крісельному підйомнику, проїжджатимуть через міст-віадук у Ворохті. У Верховині відвідають музей гуцульської магії, скупаються у гарячих чанах. Ночуватимуть у садибах села Криворівня, де знімався фільм "Тіні забутих предків". Відвідають діючу хату-гражду і майстрів, які виготовляють ліжники та інші вироби з овечої вовни, посмакують гуцульськими сирами та домашніми винами, побачать Сріблясті водоспади.

Сафарі на "Памір" і Буковинське око
(дводенний тур 650 гривень)

Ця мандрівка сподобається екстремалам. Вона почнеться від Смугарських водоспадів у селі Розтоки. На машині ГАЗ-66 туристи доберуться до високогірного озера Буковинське око, яке знаходиться на висоті понад тисяча метрів над рівнем моря. Потім піднімуться на найвищу гору Буковинських Карпат – Яровицю. Цікавою буде екскурсія на колишню військову радіолокаційну базу Памір, яка знаходиться на горі Томнатик. На пам'ять про неї залишилися білі куполи будівель. Нині тут проводять фольклорні свята, весілля, знімають кліпи для зірок естради.

Круїз по Дністру до Галиці
(550 гривень)

Незабутня тригодинна подорож на катері з Новодністровська до Галицького скельного монастиря. По дорозі туристи побачать каньйон річки, печери, червонокнижних птахів, які тут селяться. Вони також зможуть відпочити на пляжі: позагоряти, покупатися в Дністрі, влаштувати пікнік на свіжому повітрі.

Тунель кохання і Тараканівський форт
(750 гривень)

Туристи відвідають Дубенецький замок – родовий маєток князів Острозьких ХV століття. Він є одним із найстаріших замків України.

Тараканівський форт – унікальна оборонна споруда часів Першої світової війни – знаходиться неподалік міста Дубно Рівненської області. Він має сім підземних рівнів.

Тунель кохання – природний феномен, який утворився від руху потяга в селі Клевань на Рівненщині. Його називають дорогою в казку. Це магічне місце часто відвідують закохані. Кажуть, хто побуває тут, то буде щасливий.

Замки Поділля і Русилівські водоспади
(400 гривень)

У Чорткові можна буде побачити старовинні церкви, найгарнішу на Тернопільщині міську ратушу з дерев'яною вежею, замок
Гольських (1610). Бучацький замок – пам'ятка архітектури всеукраїнського значення. Ще одна унікальна історична пам'ятка – ратуша зі статуями скульптора Пінзеля. Село Язловець теж славиться своїм замком, який розмістився на високому пагорбі. Його побудував у 1448 році Теодор Бучацький. У Рукомиші є печерний монастир святого Онуфрія з храмом. Тут можна набрати цілющої води з джерела. Замок у селі Підзамочок – пам'ятка архітектури національного значення. Закладений 1600 року коштом власника Бучача. Диво природи – 15 Русилівських водоспадів заввишки від 1,5 до 12 метрів і завширшки до 10-15 метрів, що утворюють великий каскад.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Надія Будна
25-07-2020, 15:35
Коментарів 0 Переглядів 2 869


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!