RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Це здавалося нереальним": буковинка розповіла про участь у проєкті "Топ-модель по-українськи"

25-річна Мальвіна Чукля із села Байраки Герцаївського району бореться за звання топ модель у популярному телевізійному проєкті "Топ-модель
по-українськи" на Новому каналі.

Кореспондентка molbuk.ua поспілкувалась з учасницею проєкту.



Жінка розповідає, що має диплом магістра права і працює у Герцаївському районному суді. Наразі вона у декретній відпустці, має маленького синочка Павла. І саме цей період спонукав її задуматися і таки наважитися взяти участь у проєкті.

"Це таки доля"

– Відколи почалася декретна відпустка я задумалася, а чи все я правильно роблю. Тим паче у мережі Instagram зараз набуває популярності бути і мамою, і успішною бізнес-вумен. Я дивилася на тих успішних мам і думала, що от вони все встигають і дітей виховують, і розвиваються. А я просто мама. Звичайно, воно в інтернеті трохи гіперболізовано все, але все ж. І коли я захотіла якихось змін побачила оголошення про кастинг на участь у проєкті. Тому я думаю, що це таки доля, – розповідає Мальвіна.

Дівчина зізнається, що це було її улюблене реаліті, вона його дивилася разом із чоловіком. Новину про участь у проєкті він сприйняв трохи здивовано, але таки дозволив дружині реалізувати себе і спробувати сили в моделінгу.

– Він обмірковував, думав, а потім, прийшовши додому ввечері, сказав, щоб я спробувала і підтримав мене. За це я йому дуже вдячна. Якщо чесно, я не задумувалася, що з цього може щось вийти. Мені дуже запам’яталася фраза з реклами: "Відправ нам відео і запам’ятайся серед тисячі!". Я переживала, що не зможу запам’ятатися. Тому найважчим було таки наважитися і подати анкету, – розповідає Мальвіна.

Залишалося лише 4 місця

Дівчина каже, що кастинг тривав три дні. Її запросили в останній – третій – день, коли місць на участь у проєкті залишалося всього чотири, а бажаючих туди потрапити було чимало.

– Я довго думала, чи взагалі варто їхати до Києва, адже дуже велика кількість дівчат було, і не вірила, що я таки зможу потрапити в ту четвірку. Недооцінювала себе. Коли я сиділа в коридорі і довго чекала відповіді, а мене все не кликали, я подумала, що посиджу ще 30 хвилин і йду. Через 15 хвилин мене покликали і сказали, що я пройшла на телекастинг, – розповідає Мальвіна.

Дівчина зізнається, що на проєкті важко морально.

– Коли я пішла з проєкту через смерть тата, мене всі так душевно проводжали, намагалися підтримати. А коли я через два тижні повернулася, навіть ті, які підтримували, забули про людяність і почали зовсім інакше поводитися. Я спокійна людина, яка не любить конфлікти і намагається їх оминути. Тому мені було важко вийти зі своєї зони комфорту і показати, що я таки можу постояти за себе, – зізнається дівчина.
Каже, що наважилася повернутися на проєкт тому, що побачила в собі потенціал, зрозуміла, що чогось варта і вирішила поборотися за звання
топ-моделі.

– Мій батько відігравав важливу роль у вихованні мого сина, адже всі ми на роботі і він залишався з ним разом із нянею. Коли я вирішила повернутися на проєкт мама моя почала панікувати, чоловік теж, адже і няня від нас пішла. Було важко прийняти рішення, я довго думала, але вирішила пожертвувати цим часом, аби в майбутньому чогось досягнути, – розповідає модель.

Найважчим стало повернення на проєкт

Дівчина зізнається, що найважчим на проєкті для неї стало повернення. Натомість участь у "Топ-моделі по-українськи" додала впевненості у собі.
– Проєкт змусив мене повірити в себе і свої можливості. Такий досвід загартовує. Я навчилася вільно, розкуто, поводитися. Тепер можу спокійно фотографуватися на вулиці, коли попри мене проходять люди і не звертати на них увагу, – зізнається Мальвіна.

Рідні і близькі вболівають за Мальвіну. Синочок теж впізнає маму в телевізорі, хоч і ще маленький.

– Він, звичайно, ще маленький і не розуміє, що відбувається. Ми часто йому казали, що от мама в телевізорі. Тому тепер всі тьоті в телевізорі – це мама (посміхається, - авт.). Підросте і ми вже пояснимо, що це таке, – каже модель.

За час перебування на "Топ-моделі по-українськи" у Мальвіни з’явилося чимало людей, які підтримують її і сподіваються саме на її перемогу. Велика кількість глядачів дуже засмутилися, коли дівчина покинула проєкт. Люди писали пости підтримки в Instagram і просили Мальвіну повернутися.
Після того, як дівчина таки наважилася взяти участь у проєкті, радить не боятися і робити цей перший крок до здійснення своєї мрії.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
19-10-2019, 15:59
Коментарів 0 Переглядів 2 498

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.