RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Я є у списку ворогів ДНР", - поліцейський, якого на Буковині звинувачують у співпраці з терористами (ВІДЕО)

Посадовець поліції Буковини Володимир Майборос заперечив інформацію про свою причетність до співпраці з бойовиками "ДНР" і назвав інформацію, поширену в Інтернеті тиском збоку самих представників незаконної терористичної організації.

Про це у четвер на прес-конференції повідомив заступник начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ НП в області Володимир Майборос, передає кореспондент molbuk.ua

Він зазначив, що викладена в мережі інформація, яка дискредитує його, не має до нього жодного стосунку.

"Я працював начальником Волноваського районного відділу до всіх цих подій і після них, ще півтора року. З перших днів цього конфлікту я залишався вірним присязі, і діяв у рамках чинного законодавства. За це я і весь мій особовий склад були внесені у список ворогів "ДНР" - на сайті я є першим у списку", - повідомив правоохоронець.

Водночас він повідомив, що служив у зоні АТО протягом одного року та чотирьох місяців.

"Хочу сказати, що не десь у глубинці, а на передовій. Ви знаєте, що вся лінія розмежування проходить через Волноваський район. Як ви думаєте – якби були якісь підозри у тих написаних словах, я зміг би працювати там, у зоні АТО аж півтори року?", - додав Майборос.



Крім того правоохоронець заявив, що інформація щодо його співпраці з терористами "ДНР" перевірялася СБУ та іншими правоохоронними органами, однак вони не знайшли підтвердження цим фактам.

"Якби до мене були якісь претензії. Якби я перейшов дорогу не в тому місці, мене би вже давно піймали та заарештували. Тому претензій до мене ніколи не було і не може бути. Тому що всі ці факти були викладені для дискредитація як мене особисто, так і всього особового складу Волноваського райвідділу", - додав поліцейський.

Разом з тим Майборос повідомив, що був змушений переїхати з Донецької області до Чернівців у зв’язку з тим, що він та його сім’я відчували ризик своєму життю і здоров’ю.

"Були такі випадки, коли приходили вночі і намагалися двері виламувати", - повідомив Майборос.

"Я є у списку ворогів ДНР", - поліцейський, якого на Буковині звинувачують у співпраці з терористами (ВІДЕО)


"Я звернувся з рапортом до міністерства з проханням перекинути мене в будь-яку іншу область. Мені запропонували перейти в Чернівецьку область, і я зголосився", - продовжив правоохоронець.

Водночас Майборос заперечив інформацію про те, що він начебто знімав український прапор із приміщення Волноваського райвідділку поліції.

"Прапор України ніколи з райвідділку не знімався, нічого такого не було. Після цього проводилися вибори президента, і забезпечувалась охорона громадського порядку. Прапори України як висіли, так досі і висять", - повідомив він.

"Ця інформація могла з’явитися тому що для того, щоб дискредитувати мене. Вона з’явилась у 2014 році – щоб дискредитувати мене, щоб я звільнився, бо "ДНРівці" бачили, що я не підтримую їхні ідеї", - додав правоохоронець.

Також він заявив, що до переводу до Чернівецької поліції він був особисто знайомий з чинним керівником поліції Буковини Сергієм Пілігрімом.

"Так як я працював начальником Волноваського РВ УМВС, деякий період Сергій Вікторович працював першим заступником УМВС в Донецькій області. Тому я з ним був знайомий", - розповів правоохоронець.

Нагадаємо, поліція Буковини перевіряє свого співробітника Володимира Майбороса на причетність до співпраці з бойовиками "ДНР".

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
17-03-2016, 17:40
Коментарів 0 Переглядів 3 998

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.