RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях виявили підпільний склад з провокаційними листівками

У центрі Чернівців депутати міськради виявили підпільний склад з листівками із зображенням кандидата у мери Олексія Каспрука і кандидата в президенти Юлії Тимошенко, які розповсюджували містом у ніч на суботу в період "дня тиші" напередодні виборів. Ці листівки, за повідомленнями представників штабу Каспрука, останніми не замовлялися.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua

"у Чернівцях накрили склад з листівками, що їх розклеювали містом минулої ночі і, вочевидь, мають намір розклеювати цієї ночі.
субарендар: віп-агітаторка кандидата, якому "да, не соромно"(с)", - написав у Facebook журналіст Вадим Пелех.

У Чернівцях виявили підпільний склад з провокаційними листівками


Кілька десятків пакунків з даними листівками депутати міськради Юрій Ватаманюк і Андрій Кавуля виявили у приміщенні на вулиці Заньковецької, 23.

"Ми з депутатом Андрієм Кавулею йшли вулицею Заньковецької. Проходячи повз будинок 23, я побачив групу молодих людей в кількості 3-4 осіб. Серед них я впізнав колишнього радника міського голови, а нині довірену особу кандидата в мери Віталія Михайлішина Романа Довгалюка. Підійшов до нього, щоб привітатися і звернув увагу, що двері в приміщення, біля якого Довгалюк стояв, були відкриті, і в порожньому приміщенні знаходяться упаковки в цупкому папері коричневого кольору. Мене здивувало те, що на листівках зображено кандидата на посаду президента Юлії Тимошенко і кандидата в мери Олексія Каспрука. Зв’язавшись зі штабом, мені підтвердили, що листівки даного формату і змісту не замовлялися", - розповів Юрій Ватаманюк.

У Чернівцях виявили підпільний склад з провокаційними листівками


Після цього депутати звернулися із відповідними заявами до правоохоронних органів.

Під час спілкування з власником приміщення депутати з’ясували, що користувачем приміщення є особа на ім’я Інга. Проте, як з’ясували депутати згодом, нею є колишній директор кінотеатру "Чернівці", а нині журналіст телеканалу "Чернівецький Промінь" Інга Маковецька.

На прохання власника приїхати на Заньковецьку, 23, Маковецька у телефонній розмові пообіцяла "скоро бути". Таку відповідь власник чув від неї протягом двох годин. Весь цей час біля приміщення перебували правоохоронці з експертами. Пізніше прибув адвокат Маковецької, який повідомив, що вона знаходиться за межами міста і буде в Чернівцях не раніше понеділка.

Наразі приміщення зачинене і його охороняють представники Самооборони Чернівців та правоохоронці. За повідомленнями Ватаманюка, вулицею Заньковецької поблизу будинку 23 час від часу "кружляють" автомобілі депутатів міськради Володимира Бешлея, Володимира Кедя, Олексія Редька та колишнього члена виконкому Василя Продана, представника ГО "Фортеця" Сергія Аністратенка.

У Чернівцях виявили підпільний склад з провокаційними листівками


Напередодні Каспрук у мережі Facebook заявив, що його виборчий штаб не причетний до створення і розповсюдження листівок, на яких зображений він та Юлія Тимошенко.

"В Чернівцях проходить "інформаційна АТО"... Під покровом ночі, найняти кандидатом з георгіївською стрічкою, хлопці заклеюють місто нібито моєю агітацією, нібито Я порушую закон і псую майно городян... Отже, я прошу чернівчан коли вони ранком побачать "мої" матеріали наклеєні по місту подякувати за це кандидату Михайлішину.... Двоє провокаторів вже пішли додому)))) Хто бачить підозрілих біля будинку одразу дзвоніть...", - написав він.

Нагадаємо, телеканал "Чернівецький Промінь" пов’язують з чоловіком нардепа від "УДАРу" Оксани Продан Василем. Раніше нардеп Геннадій Москаль назвав Василя Продана "смотрящим" над Чернівцями.
Редактор: Микола Кобилюк
25-05-2014, 01:43
Коментарів 0 Переглядів 6 153

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.