RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У фестивалі-конкурсі "Міні-світ краси Буковини-2010", що відбувся восьмого грудня у муздрамтеатрі, взяли участь 16 маленьких красунь. Вік наймолодших учасниць – п’ять років, найстарших – 13. Усі учасниці, незважаючи на вік, мають цікаві захоплення та здобутки. Наприклад, шестирічна Еріка Григорчук, яка навчається у дошкільній установі №32, займається вокалом, любить кататися на своєму міні-джипі та роликах. А ще дівчинка – переможець міжнародного фестивалю "Арт-весна-2010". А 10-річна учениця школи №6 Марина Тодераш займається вокалом, пише вірші, а ще веде рубрику "Проба пера" у програмі "Міні-мікс" на місцевому телеканалі.

Найбільше вразив танець під пісню Джексона

Вирішальним конкурсом, за результатами якого члени журі обирали переможниць, було шоу талантів. У ньому учасниці демонстрували свої вміння: хто співав, хто танцював. Усі дівчатка були одягнені у розкішні дорогі костюми. Дівчата танцювали диско та балет, розповідали за допомогою танцю романтичні історії, співали українські пісні. Найбільше вразив глядачів танець Аріани Волощук під пісню Майкла Джексона. Аріана в оточенні танцюристів, у капелюсі та чоловічому костюмі копіювала рухи Джексона, чим викликала овації публіки.

Також учасниці виходили на сцену в коштовних дизайнерських народних костюмах, щедро вишитих нитками та бісером. Останнім був вихід у вечірніх сукнях.

Переможниць обирали у чотирьох вікових категоріях. Гран-прі у віковій категорії 5-6 років здобула Кароліна Довгей, 7-8 років – Аріанна Кердей, категорії 9-11 років – Марина Тодераш, категорії 12-14 років – Юлія Лабутіна. Також уперше обрали Принцесу фестивалю – нею стала Аріана Волощук. Саме ці п’ятеро дівчат представлятимуть Чернівці на шостому фестивалі-конкурсі "Міні-світ краси України-2011", який відбудеться у червні наступного року в Чернівцях.

"Мрію стати "Міс Всесвіт"

– У глибині душі сподівалася на перемогу, – зізнається восьмирічна Аріанна КЕРДЕЙ. – Підготовка до конкурсу тривала два тижні. Найважче було підготуватися до шоу талантів. Я виконувала пісню "Водограй". Займаюся вокалом, танцями, навчаюся гри на фортепіано у музичній школі, вивчаю англійську. Мені подобається бути моделлю, брати участь у конкурсах краси. Але у майбутньому мрію стати лікарем.

– Щодня з трьох років мріяла про перемогу, – щиро каже семирічна Аріана ВОЛОЩУК. – А якщо щодня про щось думаєш, то це обов’язково здійсниться! Зараз у мене просто чудовий настрій! Щоби перемогти на конкурсі краси, потрібно вміти гарно дефілювати, співати, танцювати і завжди посміхатися, незважаючи ні на що! Навіть якщо забула текст – усе одно потрібно посміхатися! Цю невеличку таємницю мені відкрили дорослі, але я й сама це зрозуміла. Підготовка до конкурсу видавалася мені складною лише перший тиждень. Далі вже було легше. Займаюся вокалом, танцями, вивчаю англійську. Навчаюся у другому класі гімназії №5. У вільний час люблю малювати, танцювати. У майбутньому мрію стати моделлю і перемогти на конкурсі "Міс Всесвіт".

– Переможців визначаємо за зовнішніми даними, вмінням поводитися на сцені, подавати себе, – зауважує організатор конкурсу, директор дитячого модельного агентства "Step by step" Ірина КОЦУР. – Усе ж визначальним є творчий конкурс, у якому дитина проявляє свої таланти. Загалом такі конкурси краси позитивно впливають на дітей, незалежно від здобутої номінації. У них з’являється впевненість у собі, вміння поводитися на сцені, зникає страх перед публікою. Участь у конкурсі не безкоштовна – через відсутність спонсорів. Вартість внеску від батьків учасниці – 250 доларів. Адже освітлення, оренда приміщення, поліграфічні послуги коштують дуже дорого. 
Галина МАРКІВ
10-12-2010, 10:44
Коментарів 0 Переглядів 4 225

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.