RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівчанка Руфіна Хен 2005 року закінчила в Одесі центр фен-шуй і отримала сертифікат консультанта. Вивчала екологію житлових і службових приміщень та навколишнього середовища. Усе, що нас оточує, Руфіна бачить через призму фен-шуй.
Ми розмовляємо у затишному кафе на площі Філармонії, де все зроблено з великим смаком і смачно пахне корейськими стравами. Руфіна розповідає, яке значення має кожна річ, як вона впливає на самопочуття людини.
"Дзеркало висить не там? Чоловік може завести коханку"
– Невже варто лише пересунути ліжко чи холодильник й життя зміниться на краще?
– Це справді так. Фен-шуй – давня наука про гармонію людини з природою. Вона включає й обстановку в житлових та службових приміщеннях. До речі, в кожній квартирі обов’язково повинна бути як добра, так і погана енергія. Всього повинно бути в міру. Якщо немає цієї гармонії, починаються сімейні проблеми, погіршується здоров’я. Навіть коли ви не в тому місці поставите ліжко в спальні чи повісите дзеркало – можете почуватися зле. Крім того, у кожній квартирі є місця з позитивною та негативною енергією. Якщо навпроти дверей висить дзеркало, то ти будеш почуватися зле, адже твоя позитивна енергія відбивається у ньому і залишає тебе. Якщо неправильно його розмістити, чоловік може завести коханку, а дружина – коханця. Якщо на кухні неправильно поставити холодильник, людина може навіть померти. У мене був такий випадок. Знайомий чоловік поскаржився на постійні проблеми. Виявилося, в його квартирі неправильно стоїть холодильник. Через півроку він мені дякував, бо після перестановок усе змінилося на краще.
– І багатьом людям ви допомогли?
– Це не основне моє заняття, я не заробляю цим на проживання. Фен-шуй – це просто моє хобі. Але деяким знайомим давала поради. Загальних порад немає, для кожного вони індивідуальні. Одна молода жінка скаржилася, що почали дуже сваритися з чоловіком. Виявилося, що рік тому вони змінили ліжко у спальні. А стінки на ньому дзеркальні. Я порадила їм поміняти ліжко і все налагодиться. Та вони не послухалися і швидко розлучилися. На жаль, до моїх порад люди не завжди прислухаються. Дехто навіть підсміюється над ними. Але я не ворожка. Усе вираховую за законами вчення фен-шуй. За ними можна змінити своє життя.
Найкраща енергетика – на Соборній площі
– За допомогою фен-шуй можна змінити долю людини?
– Ні, звичайно. Якщо тобі призначено прожити 40 чи 80 років, ніхто не може цього змінити. Але покращити життя людини фен-шуй може. Також покращити стосунки з чоловіком чи дружиною. Потрібно ще прислухатися до внутрішньої інтуїції. Якщо вона підказує тобі, що не треба цього робити, – не роби. Крім того, слід придивлятися – доля може посилати якісь знаки. Є чоловіче та жіноче начало. Якщо вони гармонійно поєднаються, вийде хороша сім’я. Чоловік – це сила, а жінка – слабкість.
– Яке місце у вченні фен-шуй відводиться людині чи, скажімо, місту?
– Кожному з нас потрібно виконати якусь місію на цій землі, реалізувати власне "я". Для цього, можливо, потрібно змінити не лише квартиру, а й місто чи навіть країну. Наприклад, я постійно розмірковувала, чому доля занесла мене до Чернівців. А трохи поживши тут із сім’єю – чоловіком і двома синами, зрозуміла, що в місті дуже розвинута духовність. А це головне для людини. Тому я залишилася жити в Чернівцях. Кожне місто, як і людина, має свою карму. У Чернівцях вона дуже позитивна. Найкраща енергетика відчувається у сквері на Соборній площі. Я туди завжди ходжу відпочивати. Хоча в Чернівцях є багато і негативної енергії. Наприклад, в’язниця – на Соборній площі, кладовище – на вулиці Зеленій. А церкви взагалі оточують центр міста суцільним кільцем. Раніше їх завжди будували на околицях – на найвищих місцях. Як казали, на "семи вітрах". Люди зазвичай ідуть до церкви, коли їм погано, скидають тут весь негатив. А подітися йому нікуди, ось він і поширюється вулицями у радіусі трьох кілометрів. Звичайно, церкви – історичні пам’ятки, їх неможливо забрати. Зате тюрму можна було би перевести в інше місце.
– Як захистити себе від негативної енергії у службовому приміщенні?
– Насамеперед начальник повинен добре підбирати кадри, щоби не було агресії. Якщо в приміщенні багато комп’ютерів, працівники можуть постійно відчувати втому, збудженість. Щоби захиститися від них, потрібно поставити на столі скляну піраміду, кактус, декілька каменів аметисту. Піраміду потрібно повернути на північ.
– Невже через фен-шуй можна пояснити будь-яку ситуацію?
– Звичайно. Тому що людина й природа – взаємопов’язані. Якщо ця гармонія порушується, трапляються катаклізми. Узяти хоча би останню стихію. Це сльози природи, яка плаче від болю. І людина повинна звернути на це увагу, усвідомити свою вину перед природою, стати кращою.
Надія БУДНА

Поради вчення фен-шуй
Якщо вхідні двері вашої квартири розташовані біля сходів, повісьте над ними дзеркало середніх розмірів.
На внутрішню ручку дверей повісьте монетки або дзвіночки. Вони притягуватимуть у квартиру гроші.
Під килимок біля вхідних дверей покладіть на щастя три золоті монети (можна мідні).
Тримайте постійно зачиненими двері у спальню, кухню, ванну і туалет.
Покришка на унітазі повинна бути постійно закритою. Інакше добробут покине вас. Якщо можна, повісьте в туалеті вазон.
Телевізор поставте в куток. Це зона багатства.
Не тримайте книги на відкритих полицях. З часом це призведе до хвороб і поганого настрою.
У спальні поставте в шафу гарну вазу, наповнену напівдорогоцінним камінням або ювелірними виробами і нікому не показуйте. Це забезпечить фінансове благополуччя.
Спробуйте виростити у квартирі апельсинове деревце. Апельсин -символ процвітання.
Кішка є найяскравішим провідником космічної енергії. Але у квартирі повинна бути одна кішка.
Собака в домі сприяє здійсненню бажань. Але з нею треба бути дуже обережним. У нападі злості вона здатна "проклясти" господаря.
У спальні не тримайте багато вазонів. Найкраще підійдуть каланхое та алое. Бегонія символізує достаток. Герань захищає дім від негативної енергії.
2-10-2008, 10:46
Коментарів 0 Переглядів 2 154

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.