RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

“Бронзовий” фініш у групі А друголігової першості України з футболу, який майже був вже в кишені у чернівецької “Буковини”, зірвався в останньому турі, в якому підопічні Віктора Мглинця не змогли перемогти третю команду з хвоста турнірної таблиці…
“Буковина” (Чернівці) – “Верес” (Рівне) – 1:1 (1:0)
Голи: Степан Маковійчук (17), Михайло Тивончук (52).
Звітний матч, враховуючи його важливість для “Буковини” і практично відсутність турнірного значення для “Вереса”, та ще й діаметрально протилежне турнірне становище команд, мав би стати звичайним “екзаменуванням” аутсайдерів. Коли незабаром після початку зустрічі на стадіоні оголосили про те, що конкурент чернівчан у боротьбі за малу “бронзу” “Поділля” повело в рахунку в Тернополі, здавалося, що найбільше хвилювань місцевим вболівальникам доставить саме тернопільський двобій, в якому підопічних Віктора Мглинця не влаштовувала лише перемога гостей. Певний час так воно і було. “Буковина” заволоділа ініціативою і регулярно загострювала гру біля чужих воріт. Відкрити рахунок вже на восьмій хвилині міг моторний Степан Маковійчук, який увірвався з правого флангу до карного майданчика, але замість паса в центр вирішив пробити майже з нульового кута – м’яч пролетів над воротами. Наступний гольовий момент виправдав свою назву – після флангової передачі на 17 хвилині Степан Маковійчук пробив головою, м’яч від захисника відлетів до нього ж і він з близької відстані не схибив. 30 хвилина запам’яталася тим, що Василь Тофан обманним рухом спровокував зіткнення двох суперників, за що… був покараний арбітром “гірчичником”. Далі Степан Маковійчук “обікрав” на правому фланзі чужу оборону і віддав чудовий пас у район воротарського майданчика на Сергія Головачука, який не зміг як слід влучити по м’ячу. На 42 хвилині Олександр Семенюк міг вийти по центру на “побачення” з кіпером, але вирішив пробити з лінії штрафного майданчика і зробив це вкрай невдало.
У другій половині гри господарів поля ніби підмінили (власне, багатьох з гравців основного складу таки замінили). Гра відверто не “клеїлася”, а тут ще й рівненчанам пощастило – після навісу зі штрафного з правого флангу на 52 хвилині Михайло Тивончук трішки незграбно пробив головою в бік воріт і м’яч якоюсь чудернацькою траєкторією опустився у ворота. Навіть за “розклеєного” варіанта гри “Буковина” таки мала декілька нагод зробити “бронзовий” крок. Наприклад, на 59 хвилині Семенюка випустили сам на сам з воротарем, але він не зміг пробити повз стража воріт, тож епізод завершився лише кутовим. На 72 хвилині після флангової передачі Тофана юний Олександр Георгійчук з шести метрів не зумів вцілити у ворота. На 77 хвилині найактивніший у складі господарів Степан Маковійчук вкотре увірвався до чужого карного майданчика, цього разу зліва, але простріл у центр обірвав свій же партнер по команді Максим Клочко, від якого м’яч відлетів у поле. А в додані хвилини дві чудові можливості вирвати перемогу не реалізували гості. Після виходу сам на сам Олександра Любара свої ворота врятував Сиротін. А за декілька секунд “Верес” не реалізував вихід 3х1.
Настрій шанувальників “Буковини” після фінального свистка був приблизно таким: “Краще б ми посіли п’яте місце, але виграли заключну гру в одного з аутсайдерів…”.
Інші результати 30 туру. “Оболонь-2” – “Динамо-3” - 1:2 (Андрій Будний, 9 – Андрій Сахневич, 29 п., Ярослав Сокол, 77), “Єдність” – ФК “Коростень” - 1:1, “Нива” – “Поділля-Хмельницький” - 2:1, “Княжа” – “Нива-Світанок” - 5:0, “Рось” – “Арсенал” - 1:1, “Карпати-2” – “Нафком” - 3:2, “Енергія” – “Нафтовик” - +:-.
24-06-2008, 11:12
Коментарів 0 Переглядів 3 228

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.