додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Футболісти БДМУ здобули золото у Молдові

4 жовтня відбувся спортивний фестиваль з нагоди 70-річчя Кишинівського національного університету медицини.

4 жовтня збірні команди Буковинського державного медичного університету з волейболу серед жінок та футзалу взяли участь у спортивному фестивалі з нагоди 70-річчя Кишинівського національного університету медицини і фармації ім. Н. Тестеміцану (Молдова).

Спортивна дружба між університетами триває вже кілька років. Дівчата-волейболістки з Кишинева були гостями міжнародного волейбольного турніру у Чернівцях, а наші футболісти минулого року були учасниками їхнього футбольного турніру.

Цього року змагання були досить представницькими: 7 волейбольних та 10 футзальних команд. Прийом був надзвичайно гостинним. На урочистому відкритті змагань був присутній Міністр спорту Республіки Молдова, який у вітальному слові звертався до наших студентів українською мовою.

Волейбольна команда посіла 4 місце, зате футболісти БДМУ здобули золото змагань. Перемога дісталася дуже непросто, команди були достойними суперниками.

У півфіналі команда БДМУ за 30 секунд до кінця гри програвала один м‘яч, тренер команди Андрієць М.М. ризикнув, замінивши воротаря ще одним гравцем.

На останній секунді хлопці зрівняли рахунок і потім виграли по пенальті. Виступ наших спортсменів дуже сподобався молдовським вболівальникам і в обох команд утворилися імпровізовані фан-клуби.
0 845
7-10-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...