додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чим корисні суші

Зловживати ними не варто.

Японська кухня зараз знаходиться на хвилі своє популярності. Не можна заперечувати, що страви японської кухні багатьом до смаку, проте наскільки вони безпечні для здоров'я?

Інгрідієнти з яких виготовляють суші й справді містять багато корисних речовин. Вони багаті на значну кількість вітамінів та мікроелементів, а їх поєднання дозволяє наситити організм достатньою кількістю поживних речовин. Рис, як основа ролів вважається дієтичним продуктом, проте він цілком здатен втамувати голод. Водорості норі є цінним джерелом йоду, а васабі володіє антисептичними властивостями.

Проте суші можуть бути й шкідливими, особливо у тих випадках, коли ними зловживати. Надмірне вживання ролів може призвести до перенасичення організму йодом, а вживання суші з тунцем може перевищити норму ртуті в організмі. Роли з авокадо можуть призвести до появи алергії, адже як відомо авокадо дуже поширений алерген. Якщо ж налягати на васабі то є ризик утворення захворювань шлунково-кишкового тракту.

Суші можуть бути корисними для нашого організму, проте лише тоді, коли вживати їх згідно з рекомендаціями лікарів: не частіше 2-3 разів на тиждень. Дітям до семи років харчуватись продуктами японської кухні не рекомендується.
0 891
3-09-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги