додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чи можливо знайти час на себе

Проводьте час у колі близьких.

Невміння знаходити час для себе – перший крок до ранніх зморшок, зайвої ваги, сірого кольору обличчя та неврозу. Сумна перспектива, чи не так?

Завдання перше, основне. Дозволь собі жити!
Проблема дефіциту часу для себе, найкращої, найчастіше суто психологічна. Зрозумій (або прийми на віру): тобі бракує часу для себе, бо ти не дозволяєш собі цього. Ти – головний цербер для себе ж! І причин цього знов-таки чимало.

Завдання друге. Шукаємо час.
Для початку визначмося, скільки часу потрібно жінці, щоб мати право сказати "Я про себе піклуюся, я себе люблю та бережу".

Ранкова зарядка – кожен день. Час беремо у сну. 20 хвилин туманного дрімання ще нікого не врятували. Роби "Око відродження". Витратиш не більше 20 хвилин, вправи нескладна, саме для сонного ще тіла. А ефект – приголомшливий! Недарма цей комплекс люблять тибетські лами.

Маски для обличчя та рук. Двічі на тиждень по 20 хвилин. Ці хвилини можна вкрасти у своїх телефонних діалогів з подругами (найчастіше вони обтяжують, а не розважають. За рідкісним винятком) або позичити в телевізора. Зізнайся: хоч би двічі на тиждень сідаєш усе-таки до серіалу або фільму на DVD? Не стільки дивишся, скільки релаксуєш, відволікаєшся від справ. Нанеси на обличчя масочку, опусти ручки у ванночку й одержуй подвійне задоволення!

Спортзал. Двічі на тиждень. "Укради" час у роботи. Домовся з начальством на роботу без перерви двічі на тиждень. Перестань затримуватися без нагальної потреби. Як стимул тримай перед своїм внутрішнім поглядом себе, струнку та юну.

І останній пунктик. Право на друзів-подруг. Хоч би раз на тиждень дозволяй собі посиденьки в кафе або чай у найближчої подруги. Це фізіологічно обумовлена потреба жіночого організму. Відзначено: жінка, яка на тривалий час позбавлена можливості побалакати відверто (хоч навіть ні про що), починає любити брюки, горілку та розуміє лесбіянок. Тобто той чоловік, який живе в кожній із нас, починає нахабніти та витісняти жінку. І кому це потрібно?
0 963
27-05-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги