додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Інтимна стрижка: голитись чи ні

Вся справа у моді.

На тілі людини існує лише одна-єдина зона, волосяне покриття якої безпосередньо пов’язане з функцією статевих залоз. Про що свідчить "волосянистість" цього місця і чи варто голитись?

Численні опитування чоловіків на тему, чи повинне делікатне дамське місце бути прикрите копицею кучериків або краще йому бути лисим, промовляють самі за себе: 88 відсотків чоловіків висловилися на користь жіночого волосся. Під час опитування з’ясувалося, що багатьох чоловіків заводить споглядання дрібних кучериків, що соромливо виглядають з-під спокусливих трусиків.

То навіщо пані виголюють інтимні місця? На підступи моди подібне захоплення не схоже. Пані роблять це з сивої давнини. Ще божественні єгиптянки повністю виголювали всю волосистість, що покриває дамське місце; а Мерилін Монро знебарвлювала лобкове волосся, щоб відчувати себе білявкою з голови до... ну, ви самі розумієте.

Імовірно, прагнення прекрасної статі виголювати інтимні місця сходить до стародавніх східних культур, у яких видалення волосся на лобку і в промежині вважалося і вважається нормою для жінки. Це, наприклад, характерно для Індії, багатьох азіатських і арабських країн.

Для цього є гігієнічні передумови: брак води у пустелі. А тому при дотику з поголеним лобком менша ймовірність підчепити молочницю або лобковий педикульоз. У сучасній же культурі повністю або частково поголений жіночий лобок для багатьох сексуальних партнерів став вельми збудливим символом.
0 5 066
20-05-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги