додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як позбутись синців під очима за допомогою петрушки

Робіть ці маски кілька разів на місяць.

Весняної зелені на городах чи ринках вже чимало, тому чому б не почати використовувати її для вашої краси? Зокрема, корисною є петрушка.

Петрушка від набряків під очима.
Треба взяти і дрібно порубати свіжу петрушку. Повинна вийти кашкоподібна маса. Кашку треба нанести під очі, а зверху - мокрий прохолодний ватний диск. Його можна змочувати або в прохолодній водичці або в остудженому молоці. На 15 хвилин залишаємо, потім просто змиваємо холодною проточною водою.

Корінь петрушки - від набряків під очима.
Народна мудрість каже, що якщо шкіра ваших повіках набрякла, краще використовувати корінь петрушки. Треба його як слід промити, натерти подрібніше, все це накласти на повіки хвилин на 15.

Сметанна маска з петрушки навколо очей.
Треба взяти чайну ложку дрібно покришену зелені і змішати з 2-ма маленькими ложками сметани. Краще брати ту, яка нежирна. Маску накладаємо під очі на чверть години і змиваємо, як і попередню, холодною водою.

Сік петрушки для очей - теж відмінний засіб. З нього (з додаванням чистої води) можна приготувати лід, а потім протирати кубиками шкіру повік.
0 797
18-05-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...