додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як вийти із зони комфорту

Подивіться на світ широко.

Зона комфорту представляє собою деякий шар реальності, в якому людина відчуває себе в безпеці і не схильна до стресових ситуацій. Але постійне перебування у такому абстрагуванні від оточуючих може привести до деградації.

Почніть з того, що зміните свій усталений розпорядок дня. Якщо ви раніше насилу і знехотя вставали вранці, спробуйте прокидатися раніше, приділяти півгодини фізичним вправам, практикуйте ранкову пробіжку або прогулянку в парку. Якщо ви втомилися проводити своє дозвілля, сидячи за комп'ютером або просиджуючи години в кафе з одними і тими ж людьми, спробуйте змінити обстановку, підіть в нові цікаві місця, де ви ще ніколи не були. Нові враження і незвичайні емоції розімнуть ваше застояне створення і подарують заряд позитивного настрою на кілька днів.

Ви можете поекспериментувати із зовнішнім виглядом і зі стилем вашого одягу. Спробуйте одягнути на себе те, що раніше не вирішувалися навіть приміряти. Познайомтеся з новими людьми, почніть цікавитися невідомої для вас інформацією, освойте незвичайні для вас навички. Будь-які зміни у вашому житті спричинять за собою цілий ряд позитивних звершень.

Якщо ви зважилися вчинити певні зміни, слід знати, що на формування нової звички, а відповідно на розширення зони комфорту, знадобитися близько трьох тижнів. Саме через 21 день увійде в норму ваша ранкова пробіжка, щоденні заняття йогою, постійне вивчення іноземної мови і т.п. Нехай вашою постійною звичкою стане безперервний вихід із зони комфорту. Якщо це стане вашим стилем життя, не встигнете оком моргнути, як перетворитеся на іншу себе з багатим світоглядом і гнучкою "живою" свідомістю.

Практика показує, що почати - найскладніше. Приступ ліні може перекреслити ваші навіть найсерйозніші наміри. Постарайтеся в той момент, коли захочете відкласти справу на потім, взяти себе в руки і зробити перший крок
0 783
18-05-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...