додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Улюблена пору року розкаже все про характер

У кожного з нас є своя улюблена пора року, коли ми відчуваємо себе бадьорими, життєрадісними і щасливими.

Але той сезон, якому ви віддаєте свою симпатію, як вважають психологи, в деякому розумінні відображає особливості вашого характеру.

Характер тих, хто любить зиму.
Як показує практика, у людей, які воліють холодні зимові місяці, в характері переважає індивідуалізм і лідерство. Життя їх проходить по так званому "котячому" принципу, який можна виразити в двох словах: сам по собі. Досить часто це закриті люди, які не терплять бурхливого спілкування і зайвої активної комунікації. Однак разом з тим вони завжди розуміють, чого хочуть від самого життя, а також від оточуючих. Вони з легкістю долають труднощі й перешкоди, а життєві труднощі, перед якими спасував би будь-який інший, сприймаються ними як чергова перепона, яку потрібно всього лише обійти. Безумовно, це у вищій мірі терплячі і разом з тим наполегливі люди.

Улюблена пора року – весна.
У більшості своїй це дуже м'які люди, чий характер відрізняється веселістю, легкістю і безтурботністю. Це вельми грайливі особистості, яким властива певна легковажність. Вони цінують своє життя і вміють бути по-справжньому щасливими, адже кожна мить для них - привід порадіти. Досить рідко впадають у відчай і депресію, часто виступають у ролі "душі компанії", просто обожнюють спілкування і різні пригоди.

Любителі літнього сезону.
Безумовно, це справжні лідери, яких природа нагородила відповідними якостями. Вони здатні завоювати ваші розум і серце своїм ентузіазмом, підкорити самовпевненістю і підкупити енергійністю. Голова їх завжди повниться цікавими ідеями, далекосяжними планами і просто оригінальними рішеннями.

Ваш фаворит – осінь.
Здавалося б, цінителі осіннього сезону повинні бути невиправними романтиками. Однак насправді це далеко не завжди так, тому що ця пора року найчастіше подобається людям строгим, впевненим у собі і замкнутим, які володіють слабкою нервовою системою, схильністю до депресій, а також пригніченого внутрішнього стану. Характер в цьому випадку досить мінливий, що так притаманне осінньому сезону. Настрій, відповідно, перескакує від радісного і позитивного до дратівливого.
0 841
18-05-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
• Теги