додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Які продукти небезпечні для здоров'я чоловіка

Шлях до серця чоловіка через шлунок небезпечний.

Розумні жінки знають, що шлях до серця чоловіка обов'язково робить поворот через розум. Але деякі впевнені, що є й більш короткий шлях — через шлунок. При цьому вони і не думають, що такий шлях може довести судженого до лікарняного ліжка.

Отже, як би чоловіки не опиралися цьому, але головним ворогом сильної статі дослідники вважають смажене м'ясо. Справа в тому, що його скоринка суцільно складається з канцерогенів, що провокують розвиток онкологічних і серцево-судинних захворювань, так як вони підвищують рівень "поганого" холестерину в організмі.

При готуванні страви для коханого жінка повинна помірно використовувати сіль. Вживання великої кількості кухонної солі, що містить багато натрію, викликає збільшення артеріального тиску, яке провокує розвиток еректильної дисфункції. Більш того, в цьому випадку втрачають ефективність стандартно застосовувані методи лікування імпотенції.

Чоловіки-ласуни повинні пам'ятати, що цукор в їжі призводить до надлишку глюкози, а це веде до того, що рівень тестостерону в чоловічому організмі знижується на одну чверть. Як відомо, зниження тестостерону — основна причина порушення ерекції.

Наступними в списку шкідливих продуктів для чоловіків стоять ковбасні вироби. Крім того, що вони містять консерванти, вони ще й на половину складаються з білка сої. Соєві продукти містять фітоестрогени — гормони, які за своєю структурою схожі на жіночий гормон. Занадто часте вживання ковбасок, сосисок та сардельок може навіть призвести до безпліддя.

Білий хліб може виявитися фатальним продуктом для чоловічого здоров'я, так як вуглеводи найчастіше пригнічують сексуальне бажання.

0 805
12-05-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги