додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як розпізнати інфаркт

Якщо уважно ставитися до сигналів, які подає організм, то в багатьох випадках можна запобігти інфаркту.

Інфаркт ми уявляємо собі як раптовий серцевий напад, про який заздалегідь дізнатися неможливо. Але медики стверджують, що якщо уважно ставиться до сигналів, які подає організм, то в багатьох випадках можна запобігти інфарктним змінам в міокарді.

Сексуальні проблеми, імпотенція.
Атеросклероз або серцева недостатність є причиною порушення кровообігу, що викликає проблеми з кровонаповненням пеніса.

Хропіння і інші проблеми з диханням
Як правило, чоловічий храп сприймається як норма, а багато хто відносить його до фізіологічних особливостей. Але лікарі попереджають, що під час хропіння відбувається порушення дихальної функції і організм відчуває кисневе голодування. А одного разу під час хропіння може відбутися серйозне кисневе голодування серцевого м'яза з розвитком непоправних змін в її структурі.

Набряки
Причиною опухання ніг є застояна кров, яку ослабле серце не в змозі перекачувати. Набряки ніг часто сигналізують про серцеву недостатність. У разі набряків необхідна консультація лікаря-кардіолога. Якщо ж набряки поширилися по всьому тілу, це серйозний привід для негайного звернення до лікарні.

Аритмія
Як правило, аритмія виникає на тлі патологій артерії, яка живить серце або при виникненні серцевої недостатності. Аритмія — це загрозливий симптом, який не можна пускати на самоплив і його необхідно обговорювати тільки з лікарем після проведення всіх досліджень і аналізів.

Стоматологічні проблеми
Про підвищений ризик інфаркту можуть свідчити навіть проблеми з яснами. Це пояснюється тим, що погіршення роботи серця негативно позначається на кровопостачанні ясен. В результаті виникає запальний процес, підсилюючи ризик інфікування хвороботворними мікроорганізмами.
0 908
8-05-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...