додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Корисні та прості засоби для росту вій

На жаль, від природи довгі та густі вії дістаються не кожній.

От і вдаються жінки до різних хитрощів, щоб мати гарні вії. Нарощування, завивка щипцями, навіть пересадка, перманентний макіяж очей - ці засоби бувають складними та дорогими. Як допомогти віям в домашніх умовах?

Масаж касторовою олією: змішайте невелику кількість олії з 2 краплями вітаміну А (його олійний розчин знайдеться в будь-якій аптеці), нанесіть на невелику щіточку і акуратно масажуйте нею вії кілька разів на день.

Вітамін А можна додавати і в інші олії: обліпихи, шипшини або змішувати із соком моркви. Змастивши на ніч вії касторовою олією, всередину прийміть 1 ч.л. олії льону.

Для активізації росту вій і пом'якшення волосків змащуйте їх перед сном, нанесеною на ватяну паличку підігрітою мигдальною або персиковою олією. Так само використовується олія обліпихи, льону.

Також можна використовувати ці олії для компресу: будь-яку з олій злегка підігріти, змочити нею ватяний джгутик і накласти на вії. Зверху обережно накрити пергаментом і бинтом. Компрес тримати 10 хвилин.

Зміцнити вії, додати їм густоту і бархатистість допоможе такий склад: рицинова олія (мигдальна або реп'яхова, оливкова), риб'ячий жир (купити в аптеці), вітамін Е в олії. Двічі на день змащувати ним вії протягом 30 днів. Буде добре, якщо візьмете за правило проводити цим складом по кілька разів на рік терапію для вій.

Для густоти і додання віям насиченого кольору та блиску нанесіть на них склад (1: 1) з касторової олії з ромом.
0 796
8-05-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...