додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Очистити організм легко

Накопичення токсинів в організмі здатне вилитися в серйозне захворювання.

Найбільш популярний спосіб боротьби з непотрібними організму речовинами - це щоденне вживання сирих овочів. Їх можна вживати у вигляді салату - це не тільки корисно, але й дуже смачно. Для салату потрібні морква, буряк, яблуко, туди можна додати дрібно нарізану цибулю. Варто максимально зменшити вживання шкідливої та важкої їжі і намагатися харчуватися домашньою їжею власного приготування. Якщо зробити все правильно - велика частина накопичених токсинів зникне вже за тиждень, поліпшивши самопочуття і знизивши рівень денної сонливості.

Рисова дієта перевірена вітчизняними дієтологами і передбачає вживання цього злаку в максимально можливій кількості прийомів їжі. Рисова каша, рисовий суп, рисові запіканки і хлібці - все піде про запас. Справа в тому, що рис насамперед не містить шкідливих речовин і служить свого роду адсорбентом, що витягає з решти вмісту шлунка і кишечника шлаки, які згодом виходять з організму природним шляхом. Очистити весь організм таким способом проблематично і довго, зате ефект зберігається протягом більш тривалого часу.

Постарайся максимально зменшити споживання напоїв із підвищеним вмістом цукру. Це - газована вода і магазинні соки, виготовлені шляхом купажного змішання цукру, лимонної кислоти, барвників та ароматизаторів. Сік натуральний, навпаки, рекомендований до вживання в якомога більших обсягах.

Соки насичують організм вітамінами, які нормалізують роботу ендокринної системи, печінки і нирок. Також потрібно намагатися пити більше рідини протягом дня, тут чудово підійдуть проста вода і зелений чай.
0 644
7-05-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги