додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Оргазм змушує ділитися з партнером секретами

Дослідники з Університету Коннектикуту й Університету Айови з'ясували, що після оргазму багато хто розповідають партнерові щось особисте.

Завдяки сплеску окситоцину ("гормону кохання") це спілкування зазвичай позитивне. Високі рівні окситоцину пов'язані з більшою довірою, меншою настороженістю і низьким рівнем кортизолу ("гормону стресу"). Тобто, після оргазму люди відчувають, що вони в безпеці, і розкриваються.

Крім того, дослідження показало: секс і алкоголь краще не змішувати, передає The Daily Mail. Після статевого акту люди, які вжили спиртне, можуть розповісти партнеру те, чим вони не збиралися ділитися. Як правило, це менш важлива і менш позитивна інформація в порівнянні з тією, яку повідомляють партнеру люди, що вживають перед сексом менше алкоголю.

Алкоголь в поєднанні з відсутністю оргазму відбивається на спілкуванні ще більш негативно. Оргазм може нейтралізувати негативні для спілкування наслідки прийому спиртного. Фахівці додають, що регулярне вживання великої кількість алкоголю перед сексом формує певні моделі поведінки, які заважають позитивно спілкуватися з партнером після статевого контакту.
0 1 005
28-04-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги