|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниРечовини, які містяться в сирі, зміцнюють серцево-судинну систему. Відповідні дослідження провели вчені в Орхуському Університеті в Данії. Спочатку вчених зацікавило питання, чому французи мають низький показник серцево-судинних захворювань. Дійсно, адже вони люблять жирну їжу, додають вершкове масло в страви. Раніше вважалося, що секрет стійкості до захворювань серця полягає в настільки улюбленому французами вині. Однак тепер вчені схильні вважати, що справа в сирі. Знамениті сири Камамбер, Рокфор, Брі та інші сприяють зниженню концентрації холестерину в артеріях, що і скорочує ризик розвитку інфаркту або інших серцево-судинних захворювань. Іншими словами, здорове серце і судини це наслідок особливого метаболізму, який виробляється сиром в організмі людини. Різні види сиру рекомендується їсти тим, хто дотримується правил низьковуглеводного харчування. Основна мета такого харчування в тому, щоб отримувати енергію за рахунок споживання жирів, а не вуглеводів. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|