додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Боротьба із зайвою вагою буде легшою

Засоби для зниження ваги – одні з найзатребуваніших у світі.
І фахівці представили нові методи схуднення, передає "Вік". Перший спирається на експериментальний препарат, який допоміг гризунам позбутися майже 50% жирових відкладень за два тижні. Його автори – співробітники Хьюстонского методистського дослідного інституту. Засіб безпосередньо впливає на кількість спалюваного енергії. За властивостями препарат нагадує гормони щитовидної залози, тобто він розганяє метаболізм, даючи швидку втрату ваги.
Другий метод пов'язаний з "гормоном любові" – окситоцином. Виявляється, цей гормон знижує апетит. Якщо вводити його тричі на день, можна скинути до 17 кілограмів за рік. Нині методики знаходяться на стадії розробки. Коли почнуться клінічні випробування на людях, сказати важко.
У свою чергу, іспанські вчені вважають, що для поліпшення форм потрібно споживати шоколад. Дослідження більше 1000 добровольців, які не дотримували єдиний режим, показало: темний шоколад (від 70% какао і вище) мав позитивний ефект на фігуру. Це прекрасний дієтичний продукт. Щоправда, зниження ваги відбувається нешвидко. Зате одночасно із схудненням можна зміцнити судини, знизити ризик утворення тромбів, захистивши себе від інфаркту та інсульту.
0 600
16-03-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...