додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Сумні фільми змушують їсти більше попкорну

Фахівці з Корнельського університету підрахували, скільки попкорну з'їдали учасники дослідження під час перегляду фільму в лабораторії і в кінотеатрі торгового центру.
Дослідження показало: у лабораторії при перегляді драми "Історія кохання" глядачі з'їдали на 28% більше попкорну, ніж при перегляді комедії "Стильна штучка" (125 грамів проти 98 грамів). У кінотеатрах учені отримали схожі дані, пише Psych Central.
Дослідники зважили викинутий попкорн і підрахували порожні коробки. Вони з'ясували, що глядачі, які їли попкорн на сеансі драми "Соляріс", в середньому з'їдали на 55% попкорна більше, ніж ті, хто ходив на романтичну комедію "Моє велике грецьке весілля" (127 грамів проти 82 грамів). За словами фахівців, сумні фільми також змушують людей їсти більше здорової їжі. Тобто цю особливість можна використовувати в своїх інтересах.
Інше нещодавнє дослідження показало: при перегляді захоплюючих фільмів люди теж їдять більше. Дивлячись бойовик, глядачі, швидше за все, з'їдають багато через динамічного сюжету фільму. На сумне фільмі вони намагаються заїсти негативні переживання. Вчені радять перед переглядом фільму залишати приготовані закуски на кухні і брати з собою тільки частину.
0 606
9-03-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги