додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Що потрібно встигнути зробити до 9 ранку?

Від самого ранку дотримуйтеся цих простих правил.

1. Потягнутися все ще лежачи в ліжку. Поки тіло ще тепле від сну, ви максимально м'яко зможете розім'яти зв'язки і суглоби.

2. Встати в планку на хвилину, а краще дві або три. Це нехитра вправа найкраще активізує всі групи м'язів і прискорює кровообіг. Пити каву, щоб прокинутися, вам не доведеться!

3. Почистити зуби і особливо ретельно – язик. Наліт, який накопичився за ніч – це токсини, які наш організм намагається самостійно вивести. Допоможіть йому, перш ніж починати снідати.

4. Випити склянку води. Теплою і з крапелькою лимонного соку. Цей трюк допоможе відновити правильний кислотно-лужний баланс в організмі і запустить травлення. Пийте повільно.

5. Зробити масаж тіла сухою щіткою. Рухайтеся від п'ят до голови, розтираючи тіло енергійними круговими рухами проти годинникової стрілки.

6. Прийняти контрастний душ зі збадьорлювальним гелем на основі імбиру і цитрусових.

7. Зробити гімнастику для обличчя. Протягом 10 хвилин повторюйте (можна і безмовно) всі голосні звуки нашого алфавіту. Уявіть, що ви – француз, і артикулюєте кожен звук ретельно, напружуючи лицьові м'язи.

8. Приготувати собі фреш. Основний акцент робіть на овочі – гарбуз, морква, броколі. Щоб відтінити їхній смак, додайте кисле яблуко і апельсин. А для гостроти смаку – трохи імбиру.
0 864
10-03-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...