додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Багато людей порівнює похід у дорогий ресторан із сексом

Фахівці зі Стенфордського університету проаналізували більше 900 тисяч Інтернет-оглядів 6500 ресторанів, розташованих у семи містах США.
Аналіз показав: чим дорожчий був ресторан, тим частіше люди вживали у своїх повідомленнях слова і словосполучення, пов'язані із сексом, розповідає The Hindustan Times. Наприклад, відвідувачі дорогих ресторанів хвалили "оргазмічну випічку" і "спокусливо підрум'янену фуа-гру".
Страви в розкішних ресторанах люди часто описували за допомогою таких слів, як "оргазм", "чуттєвий" або "сексуальний". А ось відвідування недорогих ресторанів автори рецензій порівнювали з наркоманією або фізичною травмою. Якщо відвідувачам подобалася їжа в таких місцях, вони писали, наприклад, що "залежні від крилець". Відвідування дорогих ресторанів із сексом пов'язували й чоловіки, і жінки. Про залежність від їжі в дешевих ресторанах частіше писали жінки.
При написанні негативного відгуку про ресторан люди часто використовували займенники множини – "ми", "нас" і "наш". Таким способом відвідувачі намагалися показати: щось погане сталося з групою людей, тобто вони пережили негативний досвід не наодинці. Також автори часто намагалися дистанціюватися від невдалого досвіду відвідування ресторану за допомогою минулого часу.
0 831
4-03-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...