додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Стейки небезпечні для людей із хворобами нирок

Дослідники з Наукового центру здоров'я Університету A&M в Техасі проаналізували дані 1486 дорослих, які страждали від хронічних захворювань нирок.
Учені з'ясували: через дієти хронічна хвороба нирок може перетворитися на ниркову недостатність, передає Zee News. При нирковій недостатності нирки перестають виконувати свої функції. Пацієнтам з нирковою недостатністю призначаються гемодіаліз або операція з пересадки нирки.
За словами фахівців, погіршити стан хворого здатна дієта з високим вмістом білків тваринного походження. Їх особливо багато в червоному м'ясі. У пацієнтів з хронічними хворобами нирок, які харчувалися продуктами з високим вмістом білків тваринного походження, ниркова недостатність розвивалася утричі частіше, ніж у тих, хто замість цього їв багато фруктів і овочів.
Поки що невідомо, чи можуть фрукти та овочі запобігати виникненню хвороб нирок. У будь-якому разі, вони дуже корисні для здоров'я. Наприклад, дослідження, проведене японськими вченими, показало: фрукти та овочі значно знижують ризик смерті від інсульту, ішемічної хвороби серця та інших серцево-судинних захворювань.
0 754
6-03-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...