додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Залежність від телефону – ознака емоційної нестабільності

У дослідженні вчених з Університету Бейлор взяли участь 346 чоловіків і жінок у віці від 19 до 24 років.
Середній вік добровольців становив 21 рік. Учасники заповнили докладні опитувальники, призначені для оцінки ступеня залежності від мобільного телефону й особистісних якостей, передає The Daily Mail.
Дослідження показало: людям, які не можуть жити без телефонів, властиві різка зміна настрою й імпульсивна поведінка. Учені виявили зв'язок між залежністю від телефону й емоційною нестабільністю, а також нездатністю зосередитися на поставленому завданні.
Залежність від електронних пристроїв зустрічалася серед екстравертів частіше, ніж серед інтровертів. На думку дослідників, люди, у яких часто змінюється настрій, намагаються за допомогою постійної перевірки пошти або відправки повідомлень стабілізувати свій емоційний стан.
В іншому своєму дослідженні фахівці встановили, що студенти приділяють мобільних телефонів надто багато часу. 60% учасників дослідження хвилювалися, коли мобільний зникав з поля їхнього зору. Деякі витрачали на мобільні телефони по десять годин на день. У середньому добровольці приблизно 95 хвилин у день листувалися за допомогою текстових повідомлень. На відправку електронної пошти в них ішло 49 хвилин, а на перевірку Facebook – 39 хвилин.
0 1 068
25-02-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
• Теги