додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Спільне фото в соціальних мережах покращує стосунки закоханих

Пари, які виставляють своє щастя напоказ у соціальних мережах, викладаючи спільні селфі або розміщуючи повідомлення про своє кохання, щасливіші за тих, хто так не робить.
Це з'ясували фахівці з Університету Х'юстона. У дослідженні взяли участь 188 студентів, які перебували в стосунках, розповідає The Hindustan Times.
Учасники, які регулярно ділилися спільними з партнером селфі і повідомляли про побачення, виявилися найщасливішими у стосунках. На думку вчених, публічне взяття на себе зобов'язань підвищує якість стосунків. Людина визнає, що коханий (кохана) – невід'ємна частина її життя. У людей, які ставляться до стосунків серйозно, ймовірно, існує внутрішня мотивація для того, щоб розповідати про своє кохання. Це, в свою чергу, може впливати на якість стосунків.
Дослідники з Коледжу Олбрайт теж виявили, що щасливі пари часто розміщують фото і подробиці своїх стосунків в соціальних мережах. Однак так роблять і користувачі із завищеною самооцінкою, яка сильно залежить від якості стосунків. Проблеми в особистому житті для них є більшим ударом, ніж для користувачів з низькою самооцінкою, тому таким людям важливо показувати іншим, партнеру і самим собі, що з їхніми стосунками все добре. Крім того, матеріали про своє особисте життя часто публікують невротики та інтроверти.
0 771
24-02-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги