додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Позбутися симптомів менопаузи навряд чи можна швидко

Нічна пітливість і припливи – супутники менопаузи.
І, згідно з останнім дослідженням, ці симптоми можуть тривати довше, ніж вважалося. Як заявляють медики, іноді симптоми зберігаються до семи років, пише Bloomberg.
Так, серед більше 50% жінок, що страждають від припливів і пітливості, нерідко менопауза триває в середньому 7,4 року. В афроамериканок і латиноамериканок, при цьому симптоми іноді зберігаються ще довше. Раніше вважалося, що симптоми дають про себе знати протягом 6 місяців – 2 років. Вони приносять проблеми зі сном, заважають працювати, спілкуватися й виконувати звичні завдання. Симптоми менопаузи проявляються приблизно в 80% жінок.
Вчені з Університету Вейк Форест проаналізували дані 1449 жінок з симптомами, які часто проявлялися і нагадували про себе мінімум 6 днів за 2 тижні. Притому жінки, у яких симптоми з'явилися, коли менструація ще була регулярною, або повністю так і не зникала, неприємні ефекти менопаузи зберігалися більше 11 років. Якщо симптоми з'явилися після останньої менструації, то вони зберігалися всього 3,4 року. У афроамериканок симптоми зберігалися найдовше – 10,1 року. Далі йшли латиноамериканки – 8,9 року, жінки європейського типу – 6,5 року, китаянки – 5,4, року і японки – 4,8 року.
0 828
20-02-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...