додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Любителі марихуани схильні до манії

Маніакальний синдром є частиною біполярного афективного розладу.
До його симптомів належать почуття ейфорії, гіперактивність і зниження потреби в сні. Люди з маніакальним синдромом бувають злими, агресивними і іноді страждають від галюцинацій і марення, пише Zee News.
Марихуана – один з наркотиків, найбільш широко використовуваних особами, які молодші 18 років. Фахівці з Університету Варвік намагалися з'ясувати, чи призводить вживання канабісу до виникнення симптомів і епізодами манії у тих, хто страждає від біполярного розладу. Крім того, вони хотіли дізнатися, чи може марихуана стати причиною появи симптомів манії у людей без біполярного розладу.
Учені проаналізували дані досліджень, в яких вивчався вплив вживання канабісу на людей. Вони знайшли в літературі згадки про 2391 людину, яка мала симптоми манії. Вживання канабісу збігалося з симптомами манії або передувало їм частіше, ніж варто було. Також дослідники виявили зв'язок між марихуаною і першою появою симптомів манії. Фахівці додають, що вживання канабісу може посилювати симптоми манії у людей, які страждають від біполярного розладу.
0 886
17-02-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги