додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Авокадо – у домашній косметичці

Рецепти масок з авокадо для краси волосся.
Авокадо дуже корисний і смачний продукт. Ви можете його використовувати не тільки як їжу, але й для приготування домашньої косметики. Ось кілька способів, як використовувати авокадо в масках для волосся та обличчя.

Маска для блиску волосся
Найкраща маска для блиску волосся складається лише з двох інгредієнтів: меду й авокадо. До авокадо додайте меду, щоб вийшла однорідна маса. Залиште маску на 30-45 хвилин і змийте теплою водою, а потім помийте волосся шампунем. Плюс цієї маски ще й у тому, що обидва її компоненти борються з лупою.

Скраб від чорних цяток
Більшість косметичних скрабів сушать шкіру, але ви можете використовувати домашній засіб боротьби з чорними цятками. Сумішшю коричневого цукру, меду і олії авокадо. Нанесіть її на шкіру і помасажуйте круговими рухами протягом кількох хвилин. Змийте скраб теплою водою.

Маска для росту волосся
Якщо хочете, щоб ваше волосся росло швидше, спробуй цю маску. До авокадо додайте ложку гірчиці (порошок) і дрібку кориці. Залиште маску на годину або довше, доки ви не зможете більше терпіти поколювання. Змийте теплою водою, а потім використовуйте шампунь. По-перше, волосся почне рости швидше, а, по-друге, воно стане гладеньким.
0 938
12-02-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги