додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Масло і кава – чудове поєднання

На Заході поширюється нова мода – масляна кави.
Вважається, вона підвищує рівень енергії, допомагає скинути вагу і дозволяє залишатися уважними, пише The Daily Mail. Великі мережеві кав'ярні в США і Британії вже вводять масляну каву в меню.
Цей рецепт оприлюднив гуру здорового способу життя Дейв АСПРО, який спробував чай із маслом з молока під час подорожі до Тибету. І тепер каву з маслом здобула популярність як "жирна чорна" і "палеолітична кава". За словами Дейва, такий напій зарядить енергією на шість годин, і тіло буде спалювати протягом усього дня калорії. Плюс, покращаться когнітивні функції.
Спочатку береться кілька крапель олії з триглицеридами з ланцюгом середньої довжини, яке виходить з рафінованого кокосового масла. Потім йдуть дві чайні ложки розтопленого несолоного вершкового масла. Все це збивається в піну і додається до кави. Щоправда, смак напою досить специфічний. Кава виходить відверто жирною. Більше того, є всі підстави вважати, що напій не допоможе скинути вагу, а, швидше, спровокує ожиріння і збільшення показників холестерину. А це вже підвищить ризик хвороб серця та інсульту.
0 827
22-12-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги