додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Привабливі люди не викликають довіри

Учені з Принстонського університету і Університету Неймегена за допомогою цифрових технологій створили обличчя жінки з середньостатистичною зовнішністю.
Для цього вони використовували 92 жіночих облич. Також вони створили привабливе обличчя з 12 облич красивих жінок, пише The Hindustan Times.
Потім дослідники поєднали два обличчя і отримали 11 варіацій. Вони розподілили обличчя за рівнем привабливості. Посередині перебувало найбільш типове обличчя. В експерименті брали участь тільки жінки. Таким чином вчені виключили один з факторів, які могли вплинути на результати дослідження.
Учасниці оцінювали привабливість і надійність жінок на фотографіях. Їм показували обличчя тричі в довільному порядку. Під час експерименту фахівці з'ясували: люди більш схильні довіряти людині з середньостатистичною зовнішністю, ніж привабливому або непривабливому. Жінку з типовим обличчям учасниці визнавали найнадійнішою. Найбільш і найменш привабливі обличчя не заслуговували довіри.
0 921
21-12-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...