додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Вегетаріанство зміцнює здоров’я, але не приносить щастя

Вегетаріанці, як правило, рідше палять і вживають алкоголь.
Крім того, вони більш активні, ніж м'ясоїди. Однак нове дослідження показало: люди, які відмовилися від м'яса, частіше страждають від депресії і тривожних розладів, передає Deccan Chronicle.
Доктор Джон Ланг, який розробив індекс здоров'я, що складається з балів за харчування, фізичну форму, паління, вживання алкоголю, психологічне благополуччя, масу тіла і наявність різних захворювань, зазначає: відмова від м'яса нерідко призводить до розвитку психічних розладів. Аналіз 50000 досліджень, проведених компанією Roy Morgan Research, показав: у вегетаріанців менше надій на майбутнє. Панічні атаки і тривожні розлади у них зустрічаються на 28% частіше, ніж серед населення в цілому, а депресія – на 18% частіше.
Водночас у вегетаріанців вищі, ніж у м'ясоїдів, показники в області харчування (105,9 бала порівняно 100,7 бала). Президент організації із захисту тварин, охорони здоров'я і навколишнього середовища Vegetarian Victoria Марк Донедду, який дотримується вегетаріанської дієти 22 роки, заявив, що ніколи не почувався щасливішим.
0 894
28-11-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги