додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Лихоманка Ебола продовжує поширюватися

Згідно з останньою інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я, кількість офіційно зареєстрованих випадків зараження вірусом перевищило 10000.
Лихоманка вбила майже 5000 осіб. Проблему створює той факт, що місцеві жителі не особливо довіряють медпрацівникам і уникають госпіталізації. Більш того, реальна кількість хворих може бути більшою в 1,5-2,5 разу. А частка летальних випадків серед тих, хто не звертався по медичну допомогу, вищою, адже смертність становить приблизно 70%.
Найсильніший удар Ебола нанесла по Сьєрра-Леоне, Ліберії та Гвінеї. Нігерія перемогла лихоманку, оголосивши себе вільною від епідемії. Але, відступивши в одному місці, лихоманка захопила новий регіон – Малі. Тут в лікарню потрапила дворічна дівчинка. Діагноз вже підтверджений. Зараз під наглядом перебувають 43 особи, які контактували з дитиною, включаючи 10 медпрацівників.
А в США також виявили четвертого зараженого лихоманкою Ебола. Це лікар, який працював в Західній Африці в складі міжнародної благодійної організації "Лікарі без кордонів". Чоловік потрапив до лікарні Нью-Йорка через шість днів після повернення додому з Гвінеї.
0 1 260
30-10-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги