додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Іграшки, які зображують вірус Ебола, створили справжній фурор на ринку

Як розповідає Vademecum, всю лінію іграшок від компанії Giantmicrobes Inc, присвячену Ебола, вже розпродано.
Покупці розібрали й маленькі іграшки за 9,95 долара, і великі іграшки вартістю 29,95 долара. За словами співробітників компанії, вірус Ебола – найпопулярніша іграшка серед інших іграшкових мікробів, що випускаються Giantmicrobes Inc. Компанія підкреслює: її завдання – не тільки розважати, а й навчати. А це особливо актуально, беручи до уваги, що вірус намагається вийти за межі Африки, де розгортається масштабний спалах Ебола.
Нині з лютого цього року кількість померлих від лихоманки перевищило 4500 осіб. Спочатку спалах дав про себе знати в Гвінеї, а потім поширився й на сусідні країни. Вірус передається через кров та інші біологічні рідини. Він проявляється підвищенням температури, головним та м'язовим болем, болем у горлі й слабкістю. Також трапляється блювання, діарея, висипання, порушення роботи внутрішніх органів, внутрішня і зовнішня кровотечі.
Примітно: основними покупцями іграшки вірусу Ебола стали Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), фармацевтичні компанії та американський Червоний Хрест. Нині працює попереднє замовлення на них. Також, крім вірусу Ебола, всі охочі можуть придбати плюшеву сибірську виразку, холеру, лихоманку Денге або ж ботулізм.
0 879
24-10-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги