додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Компанії Силікованої долини хочуть законсервувати яйцеклітини своїх співробітниць

Компанії Facebook і Apple пропонують своїм співробітницям оплатити заморожування яйцеклітин для подальшого використання, причому, без медичних показників, пише Medical News Today.
Ідея проста: заморозивши яйцеклітини, молоді співробітниці можуть не переживати з приводу дітей, будуючи кар'єру.
В обох компаніях числиться приблизно 70% співробітників жіночої статі. Отже, представники компаній заявляють: вони готові заплатити до 20 000 доларів, що повинно покрити заморозку і зберігання яйцеклітин. У цієї ініціативи є і прихильники, і противники. Наприклад, Джессіка Кассінс з Центру генетики і суспільства переконана: таким чином компанії перетягують ковдру на себе, змушуючи жінок працювати більше, не відволікаючись на особисті питання.
Більш того, існують експерти, які сумніваються в безпеці процедури, з точки зору наслідків для здоров'я дітей. Потім, щоб зібрати яйцеклітини, жінці доводиться приймати стимулюючі гормони, що впливають на баланс в організмі. Не виключено і розвиток синдрому гіперстимуляції яєчників. Він виражається в нудоті, здутті, кровотечі, болі, перекрутах яєчників. Можлива навіть смерть. Плюс, згодом жінці доведеться підсаджувати яйцеклітину, що не завжди призводить до зачаття. Також є ризик мертвонародження, передчасних пологів, аномалій у розвитку плоду.
0 872
23-10-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги