додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Вчені підрахували, скільки потрібно бігати, щоб «згоріла» випита газована вода

Щоб спалити калорії, що містяться в одній банці коли, потрібно пробігти більше шести кілометрів.
Експерти закликають друкувати подібну інформацію на упаковці з газованою водою, щоб люди мали реальне уявлення про те, що п'ють, пише The Daily Mail.
Так, в 500 мілілітрах коли 210 калорій. Однак для багатьох людей це інформація, яка абсолютно нічого не значить. При цьому знання про шкоду продукту впливає на вибір людей. Як показало дослідження Блумбергської школи громадського здоров'я, підлітки, які дізнавалися про шкоду газованої води в перерахунку на активність, необхідну для спалювання калорій, частіше від неї відмовлялися або вибирали маленькі пляшки.
Схоже дослідження, що проводилося в магазинах, дало аналогічні результати. Так, загальна калорійність придбаних напоїв знизилася з 203 калорій до 179. А от показники купівлі води зросли з 1 до 4%. Це було особливо актуально для молодих людей. Подібний підхід може спрацювати в ресторанах фастфуду. За словами співробітників Університету Північної Кароліни, інформація про необхідної фізичної активності змушує людей вибирати більш здорові продукти харчування.
0 906
23-10-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...