додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Проблема передчасної еякуляції може відійти в минуле

Пігулка від компанії Ixchelsis, що блокує роботу "гормону кохання" (окситоцину), може позбавити від передчасної еякуляції, пише The Daily Mail.
Цього місяця повинні початися клінічні випробування засобу. Окситоцин дає не тільки почуття емоційної прихильності, але збільшує збудження і провокує еякуляцію.
Препарат не дає окситоцину прив'язуватися до клітин тіла. Це відкладає момент настання сім'явиверження. Іноді передчасну еякуляцію викликає діабет, розсіяний склероз, гіпертонія, хвороба простати, гіперактивна або недостатньо активна щитовидна залоза. Лікують цей розлад відвідуваннями психологів, анестетиками, антидепресантами. Але вони працюють не завжди і викликають побічні ефекти.
До випробування нового засобу залучать 90 чоловіків 18-60 років. Тести триватимуть рік. Передбачається, що добровольці будуть приймати препарат в різних дозуваннях від 1 до 7 годин до статевого акту. При цьому фахівці зізнаються: крім медикаментозного лікування, потрібно не забувати і про психологічний чинник проблеми.
0 923
20-09-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...