додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

На роботу необхідно ходити пішки

Британські соціологи з'ясували: люди, які добираються до роботи пішки, більше задоволені життям, порівняно з тими, хто їде на машині.
А ось велосипедисти були щасливі і страждали від тривожності, пише Medical News Today. Загалом фахівці досліджували дані за 18 років, що стосувалися майже 18000 осіб 18-65 років.
У розрахунок бралися всі можливі фактори, що впливають на рівень задоволення від життя. Виявилося, показники благополуччя підвищувалися, коли люди відмовлялися від машини або велосипеда як засобу пересування. Людям було простіше сконцентруватися, вони відчували менше тиску.
З цієї точки зору, громадський транспорт навіть корисніший, ніж автомобіль. Всупереч поширеній думці, наприклад, в автобусі людина могла розслабитися, почитати, поспілкуватися з оточуючими. Потім до зупинки ще дійти треба. А це корисно і покращує настрій.
У цілому дорога до роботи і назад – важливий фактор у житті людей. Невеликі зміни можуть допомогти схуднути, знизити рівень стресу. При цьому часткова відмова від автомобілів покращить екологічну обстановку.
0 778
19-09-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...