додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Школярки роблять по кілька абортів ще до свого 16-ліття

Міністерство охорони здоров'я Великобританії оприлюднило жахливу статистику, що стосується підліткової вагітності.
Тільки з 2011 року в країні було зафіксовано понад 200 випадків неодноразових абортів серед дівчаток, які ще не досягли 16-річчя. А одна така дівчинка, чия особистість не розголошується, пройшла через чотири аборти до того, як відзначила 16-й день народження.
У Великобританії 16-річчя вважається віком згоди, тобто підліток отримує право вступати в інтимні стосунки. Статеві стосунки з особою молодшою 16 років переслідуються в кримінальному порядку, але якщо партнерами дівчаток віком 14 і 15 років виявляються їхні однолітки або хлопці на один-два роки старші, то поліція, як правило, заплющує на це очі.
Британських експертів особливо лякає, що аборти стали використовуватися дівчатками-підлітками в якості альтернативного методу контрацепції. Дедалі більша кількість школярів вступають в інтимні стосунки, анітрохи не замислюючись про наслідки, незважаючи на проведення уроків сексуального виховання в школах. Ранньому початку статевого життя та підлітковій вагітності, на думку фахівців, сприяють інтернет-порно, молодіжна культура, в якій моральність вже вважається чимось старечим.
Загалом минулого року 185 331 мешканка Великобританії пройшла через аборти. З цього числа 50 жінок зробили дев’ять абортів і навіть більше.
0 2 552
24-07-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги