додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

23-річна дівчина без однієї руки стала королевою краси

23-річна мешканка американського Давенпорта виграла конкурс краси "Міс Айова".
Зробити їй це було важче, ніж іншим дівчатам, адже майбутня королева з'явилася на світ без лівої руки.
Ніколь Келлі народилася без частини лівої руки, але вона ніколи не давала інвалідності негативно впливати на своє життя. Ніколь добре і захоплено вчилася, відвідувала уроки фізкультури, займалася легкою атлетикою і футболом. Деякий час тому вона навіть з'їздила в Нью-Йорк, щоб дебютувати в одній з бродвейських постановок.
Дівчина має ефектну зовнішність і струнку фігуру, часто отримувала пропозиції про роботу моделі. І це надихнуло її на участь у конкурсі краси свого рідного штату "Міс Айова". Шанси на перемогу однорукої претендентки становили 1 000 до одного, але Ніколь продовжувала вірити у свою зірку. Вона успішно пройшла всі етапи конкурсу і домоглася вражаючої перемоги, ставши королевою краси.
– Коли я росла, то багато чому вчилася у людей з відкритим, легким на підйом характером, які допомагали мені долати фізичний дисбаланс, – говорить Ніколь. – А це означає, що я спробувала все – від бейсболу та танців до плавання з аквалангом. Немає нічого такого, від чого б я відмовилася ".
Свою перемогу Ніколь на конкурсі краси збирається використовувати для того, щоб говорити про проблеми інвалідів в школах, а також підтримуватиме програму, яка надасть можливості для розвитку людям із спеціальними потребами. Дуже важливим для себе Ніколь вважає зустрічі з батьками дітей-інвалідів. Дівчина вважає, що вони занадто сильно оберігають своїх нащадків від зовнішнього світу, тим самим, збіднюючи їх життя.
0 1 031
23-07-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги