додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Людина хворіє 9672 разів за життя

Вчені обстежили стан здоров'я 2000 осіб.
Протягом кожного року практично кожен британський житель мучиться від болю в спині, головного болю, болю в животі приблизно 124 рази. Також у кожної людини протягом року трапляється приблизно три ангіни, близько 4 разів - печія, стільки ж разів на рік трапляються болі в м'язах шийного відділу. Крім того, вчені з'ясували, що майже кожна людина протягом року має близько п'яти порізів, також п'ять-шість судом і приблизно стільки ж разів страждає від розладу шлунка.
Слід також враховувати і звичайні порізи (наприклад, при голінні). Середньостатистична людина має ще три забиття пальців протягом року, три рази прикушує язик під час їди і не тільки, втрата голосу трапляється приблизно один раз протягом року. І це ще не все, хоча і перерахованого вже не мало, протягом усього життя кожен з нас стикається з близько 78 випадками кровотечі.
Ще необхідно сказати, що кожна людина протягом одного року страждає головними болями близько 11 разів і близько 36 разів від різних ударів. Протягом усього життя середньої людини вона стикається з болем у вухах близько 156 разів, а також приблизно 78 разів страждає від інфекційних захворювань очей. Що стосується хвороб більш серйозних, то в середньому вони приводять людину до лікарні за все життя приблизно тричі, за життя людина в середньому переносить приблизно дві операції.
Як заявляють учені, без будь-якої загрози для життя і здоров'я середньостатистична людина щодня страждає або, простіше кажучи, відчуває кілька больових відчуттів.
Всі наведені дані досліджень не дають людині підстави ставати іпохондриком, ця інформація необхідна для того, щоб ви відвідували лікаря частіше, якщо відчуваєте біль у горлі, спині, страждаєте розладом шлунково-кишкового тракту та інших недуг частіше, ніж середньостатистична людина за даними проведених досліджень.
0 1 188
17-04-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги