RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Аліна Гросу мріє про славу Ротару і Пугачової

18-річна співачка Аліна Гросу полюбляє старших чоловіків й мріє до 25 років стати мамою. Також студентка ВДІКу не ходить у нічні клуби та бажає стати всенародною улюбленицею.

Про суворе виховання та про те, яка вона сором’язлива, Гросу розповіла в інтерв’ю "Viva".

Попри те, що Аліна на сцені з дитинства, вона запевняє, що у звичайному житті не любить бути в центрі уваги.

"Зізнатися чесно, я взагалі не люблю бути на виду і дуже соромлюся. Я навіть в студентській їдальні, коли мені потрібно встати і попити води, соромлюся. Сутулюся і хочу, щоб на мене ніхто не звертав уваги. Лише на сцені я перестаю комплексувати і стаю собою", - пояснила дівчина.

Гросу у свої 18 каже, що знає, чого хоче від життя. Зокрема, вона мріє стати на один щабель з такими артистками, як Пугачова і Ротару. Але й від слави Лоліти чи Распутиної Аліна також не відмовилась би.

"(Хочу) бути коханою. І не тільки коханою людиною, а й своїм народом. Мені б хотілося стати своєю. Знаєте, як Софія Ротару в Україні, Алла Пугачова в Росії. Або, скажімо, Лариса Доліна, Маша Распутіна, Лоліта", - заявила про свої амбіції дівчина.

"Я не знаю, куди мене доля заведе далі, тому що у мене маса планів. Звичайно, бувають дні, коли начебто нічого глобального не зробила. Але я вважаю, що кожен наш вчинок впливає на майбутнє людей, які будуть жити через сто років. Тому я намагаюся замислюватися про те, щоб через сторіччя мої нащадки пишалися мною", - додала вона.

Співачка впевнена, що зможе поєднувати творче й особисте життя. Наразі вона точно знає, який їй чоловік потрібен.

"Це залежить не від віку, а від характеру людини. Хоча, правда, мені подобаються хлопці постарше. Зараз у мене багато друзів хлопців, але нікого з них поряд з собою поки що не бачу..." - розповіла вона.

"Мені б хотілося вийти заміж за таку багатогранну особистість, як і я. Щоб мій обранець мав таланти і в точних науках, і в творчості", - додала вона.

Наразі ж Гросу не виключає раннього заміжжя й вже замислюється про дітей:

"Хочу, щоб діти у мене були вже до років 25-ти. До речі, моя мама вийшла заміж в 18 років, тому я вже про це подумую".
Щоправда, батьки Аліни поки що не готові до того, аби їхня донечка йшла під вінець. І не дивно, адже, за словами співачки, її з самого малечку виховували дуже суворо.

"У мене дещо "старе" виховання. Наприклад, якщо в телевізорі цілуються, і я в одній кімнаті з батьками, намагаюся не дивитися на екран - мені ніяково. А під час застілля у нас не прийнято пити з батьками. У присутності батька я ще жодного разу, навіть на Новий рік, не пила шампанське", - розповіла дівчина.

А у день її 18-річчя батько наказав Аліні вже о першій ночі бути вдома.

"Це притому, що в звичайні дні мені було категорично заборонено приходити додому пізніше десятої вечора", - зауважила Гросу.
До речі, незважаючи на те, що тепер Аліна далеко від батьків, ті все одно контролюють її:

"Зараз я вчуся на акторському факультеті у ВДІКу в Москві, і пари закінчуються о пів на дванадцяту ночі. Батьки мені дають півгодини, щоб дістатися додому. І ні хвилиною пізніше...".

До слова, Гросу каже, що не ходить і до нічних клубів. Мовляв, не через контроль з боку мами й тата, а тому, що не бачить сенса витрачати на це свій час.

"Люди туди приходять потанцювати і з кимось познайомитися. У мене немає такої мети, та й я не зовсім розумію, що мені там робити. Якщо людина ходить по клубах - значить, у неї багато часу. Ну, а якщо я в Києві, то також не можу повеселитися, тому що мене всі пізнають", - побідкалась дівчина.

Та, схоже, Аліну влаштовує те, що вона не може ані кроку ступити без дозволу батьків, а її день розписаний чи не похвилинно. Адже Гросу звикла до такого з самого дитинства.

"У мене не було вільного часу: з двох років я ходила на вокал, хореографію, англійську. З трьох з половиною - вже працювала і в першому класі знала всю таблицю множення. А хто взагалі сказав, що дитинство має бути стандартним?" - зауважила вона.

Гросу вважає, що це й є правильне дитинство, та планує своїх нащадків виховувати так само:

"Дуже хочеться, щоб цю відповідь прочитали ті, хто тільки дорослішає. Звичайно, правильно! І мені здається, що це не найгірший варіант, тому що я виросла непоганою людиною. Я буду так само виховувати своїх дітей, по-іншому не вмію, бо так виховували мене батьки".

Щоправда, артистів зі своїх дітей Аліна робити не збирається.

"Але на естраду своїх майбутніх дітей не віддам. А тим більше сина - ані на сцену, ані в театр, ані в кіно, тому що чоловік повинен бути чоловіком", - сказала вона.

"Я обожнюю акторів, але для мене вони, в першу чергу, партнери, а не чоловіки. Мій син, швидше за все, буде займатися спортом або бізнесом" - пояснила Гросу.
Редактор: Igor
13-01-2014, 17:31
Коментарів 0 Переглядів 2 032

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.