RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Віце-прем"єр Сівкович представив Михайла Папієва

Сьогодні в Чернівецькій облдержадміністрації віце-прем"єр Володимир Сівкович представив нового голову обласної виконавчої влади Михайла Папієва.

У переповненій залі В.Сівкович зачитав указ про звільнення Володимира Куліша та указ про призначення Михайла Папієва. Володимиру Кулішу подякували та подарували букет троянд.

Папієв у своєму слові серед іншого підкреслив, що буде набирати команду для роботи і під себе, не зважаючи на партійну приналежність. На 15.00 Михайло Папієв призначив першу закриту нараду з начальниками відділів та управлінь.


Віце-прем"єр Сівкович представив Михайла Папієва

Віце-прем"єр Сівкович представив Михайла Папієва

Віце-прем"єр Сівкович представив Михайла Папієва

Ще задовго до представлення на майданчику біля будинку з левами прогулювалися міліціонери й люди у цивільному: чекали на приїзд Михайла Папієва. У розчинені навстіж двері швидко заходили керівники районів, різних установ та організацій, правоохоронних органів. Всі прямували до малої зали ОДА, де й мало відбуватися дійство. О 13.30 з тильної кімнати в зал зайшли Володимир Сівкович, віце-прем’єр, Михайло Папієв та вже колишній губернатор Володимир Куліш. Стали займати місця у президії. Зал був переповнений, чиновники товпилися у проходах і коридорі. Одним з останніх зайшов голова облради Іван Шилепницький. Його побачив Михайло Папієв і загукав:

- Іване Орестовичу, ходіть сюди, тут є ваша карточка!

- А я й не знав, що є, мені ніхто не сказав, відповів той й теж сів у президію – судячи із сумного обличчя, настрою у нього не було.

Сівкович оголосив указ Президента про звільнення Куліша з посади голови ОДА й подякував йому за роботу, висловивши сподівання про те, що той допомагатиме працювати новій команді. Потім гість з Києва оприлюднив указ Віктора Януковича про призначення Михайла Папієва губернатором Буковини.

- Вашій області пощастило, бо сюди повернувся керівником ваш земляк, який знає всіх і всі знають його, - сказав Сівкович. – А ви повинні дивитися, щоб не було корупції!

Останні слова стосувалися прокурора області, голови апеляційного суду та начальника міліції, які сиділи біля стіни перед президією: силовики встали й зашарілися. Далі Сівкович нагадав представленому, що має дбати про добробут людей згідно з програмою Януковича “Україна для людей”.

- Говоріть голосніше, бо нічого не чути, це ж не похорони, а представлення нового керівника області! – вигукнув хтось із залу.

- А хто там такий сміливий? – голосно запитав Папієв.

- Це я, Ватаманюк, - відповів депутат обласної ради, регіонал Василь Ватаманюк.

- А, Василь Ананійович, - подобрішав Папієв, й далі розмова пішла голосніше.

У своєму виступі Михайло Папієв нагадав присутнім, що у 1997 році працював заступником губернатора краю.

- Ситуація зараз тяжка, немає бюджету, треба боротися з бідністю, на порозі весняно-польові роботи, але немає таких завдань, яких ми б не виконали. Для мене найвищий критерій у підлеглих – це професіоналізм, – сказав новий голова облдержадміністрації і відкланявся, нагадавши, що о 15-ій годині проведе нараду з начальниками управлінь ОДА та керівниками районів і їх заступниками.

Вже у коридорі почув: “Певне, збиратиме заяви на звільнення”.

З подивом журналісти спостерегли нову табличку на дверях губернатора – швидко ж її почепили. Також стало відомо, що перед представленням Михайло Папієв побував у Святодухівському соборі, де його благословив владика Онуфрій, подарувавши ікону.

- На скільки відсотків буде змінено нинішній склад облдержадміністрації? – запитали журналісти у Папієва в коридорі.

- Суттєво, але цінуватиму професіоналізм, - відповів той, й разом зі своїми наближеними пішов у свій кабінет, де, як подейкували, на них чекали канапки з чаєм.

А чиновники в коридорах висловлювали свої здогади, хто буде першим заступником нового губернатора.

Були присутніми на церемонії і Микола Романюк, і Михайло Романів. На запитання журналістів до останнього чи є правдивою інформація, що він стане першим заступником, Михайло Васильович посміхнувся та відповів, що "журналісти завжди про все знають першими". Натомість Франц Федорович на запитання про його місце в новій команді сказав, що погодився стати заступником голови ОДА.

Веселі обличчя були лише у голів райрад – у них посади виборні, переживати нічого. (Василь Гринюк)
Редактор: Igor
19-03-2010, 15:29
Коментарів 0 Переглядів 6 755


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!