RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Несподівано важку домашню перемогу одержала "Буковина" у черговому турі Першолігової першості України з футболу. Суперник із низів турнірної таблиці вигравав весь тайм, але чернівецька команда все-таки зуміла переломити хід поєдинку і здобути чергові три очки, які вивели її на 3 місце у І лізі.

"Буковина" – "Арсенал" (Біла Церква) – 2:1 (0:1)
16.00. Чернівці. Стадіон "Буковина". 7000 глядачів. 19 градусів.
Голи: Сергій Басов (55), Руслан Гунчак (71) – Дмитро Бровкін (10 п.).
"Буковина": 33 Олександр Чурілов, 26 Сергій Басов, 17 Володимир Олефір, 3 Павло Іванов, 22 Іраклій Циколія, 35 Руслан Гунчак, 7 Роман Дорош, 15 Олександр Донець, 21 Євген Сантрапинських (11 Роман Степанков, 81), 10 Степан Маковійчук (8 Вадим Пислар, 90+2), 19 Владислав Коробкін – к. (25 Владислав Рудченко, 65). Запасні: 1 Сергій Преснаков, 2 Петро Климус, 23 Валерій Блажко, 9 Олег Керчу.
"Арсенал": 1 Кирило Суслов, 2 Максим Стоян, 3 Сергій Малий, 7 Станіслав Гудзікевич – к/к, 5 Павло Рибковський (10 Сергій Алексанов, 72), 16 Костянтин Коваленко, 9 Владислав Огіря (6 Олексій Кривошеєв, 82), 11 Вадим Гонщик, 18 Дмитро Бровкін (22 Василь Товкацький, 63), 17 Дмитро Гордієнко (4 Євген Кармаліта, 74), 8 Олександр Лебединець. Запасні: 23 Назар Литвин, 14 Юрій Степанюк, 20 Андрій Драголюк.
Попередження: Олефір (53), Чурілов (79), Степанков (86), Пислар (90+3) – Рибковський (16), Огіря (25), Гонщик (63), Гудзікевич (64).
Вилучення: Гудзікевич (90, 2 попередження).

Початок зустрічі виявився для господарів поля шоковим. Не встигли чернівчани "нагострити" як слід свої атаки, як на 9 хв. Вадим Гонщик із правого флангу практично по лінії продирався до штрафного майданчика "Буковини", де у боротьбу з ним вступив Павло Іванов. Білоцерківець впав. Суддя призначив 11-метровий удар. Із "точки" влучно пробив Дмитро Бровкін.

На 22 хв. після потужного удару із середньої відстані м’яч рикошетом від голови Кирила Суслова відскочив до Гунчака, який із кількох метрів "розстрілював" ворота, але влучив у кіпера. На 33 хв. небезпечно "огризнулися" гості – після навісу з лівого флангу Павло Рибковський виграв верхову боротьбу, але Олександр Чурілов все-таки встиг завадити завдати прицільного удару, і м’яч полетів у бік від воріт.

На другий тайм підопічні Вадима Зайця вийшли більш мобілізовані й заграли ще активніше. Буковинці відігралися на 55 хвилині. Гунчак майже із центра поля з правого флангу навісив на дальню штангу, де Басов виграв верховий двобій і переправив м’яч у сітку воріт. На 71 хв. після флангової подачі Гунчака зі штрафного Дорош потужно пробив по воротах, а після відскоку Маковійчук ледь не добив м’яч у сітку – завдяки самовідданим діям оборонців для "Арсеналу" обійшлося кутовим. Але він виявився для гостей фатальним, адже саме після його розіграшу Гунчак головою з гострого кута забив переможний гол. На 89 хв. дубль міг оформити Гунчак, який після передачі з правого флангу бив ефектно з льоту з 12 метрів, але м’яч полетів над поперечиною.

Ігор Артемович, головний тренер "Арсеналу":
– Розпочався матч для нас досить добре. Реалізували пенальті. Перший тайм зіграли непогано. У другому почали грати на утримання рахунку. І наша хвороба – те, що ми забагато пропускаємо після стандартів. Ось і в сьогоднішньому матчі два такі м’ячі пропустили... Бігли вперед, старалися, не скажеш, що не хотіли виграти... Було бажання у багатьох гравців, але не у всіх. Повинні виходити всі 11 і повністю віддаватися боротьбі. Якщо навіть один випадає, це вже важко... Залишається тільки привітати суперників із заслуженою перемогою. Зуміли переломити хід, проявили волю. Молодці!

Вадим Заєць, головний тренер "Буковини":
– Велике спасибі всім за підтримку. Велике спасибі тренерові гостей за гарні, теплі слова на нашу адресу. Перший тайм "Арсенал" зіграв добре. Хлопці вийшли, розуміючи, що їм треба здобути три очки. З "Арсеналом" було приємно грати. Я казав нашим хлопцям, що "Арсенал" приїде сюди не внічию грати, вони приїдуть брати три очки. Була гарна гра – з моментами і біля наших, і біля їхніх воріт. У цій грі й удача була на нашому боці. Ще й у другому таймі хлопці проявили характер. Сподіваюся, що чоловіча розмова після першого тайму на них вплинула. І вони зуміли переломити хід поєдинку.

Інші результати 12 туру. "Динамо-2" – "Титан" – 2:1, "Енергетик" – "Закарпаття" – 2:1 (другий гол бурштинців забив чернівчанин Олександр Семенюк), "Кримтеплиця" – "Дністер" – 3:1, "Нафтовик-Укрнафта" – "Зірка" – 2:0, "Нива" –ФК "Львів" – 1:0, ПФК "Олександрія" – "Фенікс-Іллічівець" – 2:1, "Чорноморець" – "Прикарпаття" – 2:1, "Геліос" – "Сталь" – 0:1.

2 жовтня "Буковина" зіграє в Криму проти "Титана" (Армянськ). 
Георгій МАЗУРАШУ
28-09-2010, 11:12
Коментарів 0 Переглядів 2 841

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.