RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Буковинці підкорили «Шустер live»

Уперше найбільш рейтингове політичне шоу "Шустер live" було "окуповано" буковинцями – минулої п’ятниці в програмі "коронували" переможницю конкурсу "Міс спорт Україна", яку разом із чемпіоном світу з боксу Сергієм Дзінзіруком нагороджували наші титуловані бігун Іван Гешко та богатир Костянтин Ільїн. Призи для "найспортивнішої міс" теж привезли із Чернівців. Найгарнішою спортсменкою країни стала олімпійська чемпіонка із семиборства Наталя Добринська.

Спочатку було слово... про красу
Конкурс "Міс спорт Україна" започаткували спортклуб "Гешко" і спортивний портал "Турнір". До старту для участі в проекті були запрошені декілька титулованих спортсменок. Серед них, до речі, була й майбутня переможниця – олімпійська чемпіонка Наталя Добринська, яку "взяли" пропагандистською метою конкурсу. "Коли організатори сказали мені, що, мовляв, цим проектом ми хочемо сказати дівчатам: "Займайтеся спортом і ви будете гарними, успішними і, головне, здоровими!", я без вагань погодилася долучитися. Про титули не замислювалась", – зізналася Наталя Добринська "МБ".

Під час обрання "Міс спорт Україна" своє слово сказали й вболівальники (під час Інтернет- та SMS-голосування), і члени журі – знані спортсмени та шоу-мени.

Телепригоди: від "Мегаспорту" до Шустера
Телевізійним партнером проекту спочатку мав стати "Мегаспорт", чиї керманичі вже було погодилися. Але власники телеканалу незадовго до початку конкурсу вирішили "переформатувати" "Мегаспорт". Але, як кажуть, "немає лиха без добра" – через члена журі Петра Магу (який співпрацює з "Шустер live") вдалося "достукатися" до Савіка Шустера, який погодився присвятити кінцівку однієї із програм "коронуванню" найгарнішої спортсменки України. У церемонії нагородження Шустер і Ко зволіли побачити кращого спортсмена України 2006 року Івана Гешка, ще одного буковинця – "Найсильнішу людину України-2009" Костянтина Ільїна та чемпіона світу з боксу Сергія Дзінзірука. Позитивно відреагували й на пропозицію завершити нагородження танцювальним подарунком від чернівецької чемпіонки України зі східних танців ("танець живота") Лідії Телекі.

Гешко та Iльїн "скоротили вдвічі" дорогу до Києва
До столиці "буковинський десант" добирався на авто Івана Гешка. Засніжена траса була досить "важкою". Але завдяки анекдотам чемпіонів дорога здалася вдвічі коротшою. Особливо гострим на язик виявився Ільїн. Хоча з умовним титулом "анекдотного чемпіона" йому довелося розлучитися вже на території "Шустер live", де абсолютним чемпіоном у цій номінації є колишній актор Чернівецького муздрамтеатру Петро Мага. Те, що Петро нарозповідав за кулісами програми спортивним гостям, цілком потягнуло би на авторський вечір гумору.

Гостей-політиків могли побити?
Оскільки серед тих, хто мав "коронувати" Добринську, були й чемпіони з боксу та богатирського багатоборства, за лаштунками "Шустер live" жартували, що, мовляв, того вечора гості-політики або по-доброму твердо по­-обіцяють, що найближчим часом підготують і приймуть необхідні для належної підтримки спорту закони, або про це їх "проситимуть" Ільїн і Дзінзірук. Останні охоче підтримували ці жарти – відчувалося, що вони добре ознайомлені з "народною любов’ю" до наших можновладців.

До речі, вже після програми вже не жартома спортивні гості запропонували "засвітити" спортивну тему на "Шустер live". І редактор програми Олеся Бацман запевнила, що так воно й буде – питання лише за часом і деталями.

У Шустера хвилюватися... важко
Про конкурс "Міс спорт Україна" в прямому ефірі мав розповісти Іван Гешко. Але враховуючи особливий дефіцит часу наприкінці програми, вирішили перекласти цю місію на "свого" Петра Магу. Боксер Сергій Дзінзірук вручив Наталі Добринській оригінальний диплом переможниці та ексклюзивний іменний костюм від фірми "Поляріс", Іван Гешко – переможну стрічку та умовний сертифікат на тритижневий відпочинок на двох від спортивно-оздоровчого комплексу "Цецино", а Костянтин Ільїн, власне, "коронував".

Після цього Україна познайомилася й із нашою талановитою танцюристкою Лідією Телекі, яку, звісно, ми не могли не запитати про враження від участі в "Шустер live":

– Якщо говорити саме про програму, мене приємно вразило, наскільки відкриті та доброзичливі люди там працюють. Найчастіше перед виступом я дуже хвилююсь, але перед прямим ефіром на "Шустер live" хвилюванню місця не було – всі дружно зібрались в гримерці й розказували анекдоти та кумедні історії. Це для мене було дивним, але заспокоїло (сміється – авт.).

– А як вам знайомство з "Міс спорт Україна"?

– "Спортивна злість" – це слова, які часто використовуються в спорті. Та цю чарівну, надзвичайно красиву дівчину, з тонким гумором та душевною простотою важко навіть уявити поряд із такими словами. Такою я побачила Наталю Добринську в житті і гадаю, що саме завдяки поєднанню таких якостей, як терпіння, працелюбність, талант, разом із вище зазначеним, вона досягла таких вершин у спорті.

Добринська зраділа, що приїде до Чернівців
Цікавою виявилася "розв’язка" із головним призом для переможниці конкурсу. Головний партнер проекту Валерій Чинуш більше схилявся до того, щоби вручити "Міс спорт" путівку на закордонний курорт. Але, зрештою, його переконали, що приз для вітчизняної спортивної красуні №1 має бути патріотичним. І, як кажуть, "влучили в десятку". Наталя Добринська приємно здивувалася, коли прочитала на умовній "путівці", що саме входить до комплексу "Цецино" (школа верхової їзди, гірськолижний спуск, квадроцикли). Уточнила, де це знаходиться. Дізнавшись, що на однойменній горі в Чернівцях, посміхнулася: "О, класно! У мене ж у Чернівцях живе двоюрідна сестра. Тепер залишилося викроїти час на цей активний відпочинок".
До речі, на "Цецино" відпочиватимуть і віце-міс. Плюс всі лауреатки мають провести тут один вікенд – з екскурсіями, активним відпочинком та нагородженням.
Георгій МАЗУРАШУ

Лауреатки конкурсу "Міс спорт Україна"
 Міс спорт Україна – Наталя Добринська (легка атлетика).
 Перша віце-міс, міс глядацьких симпатій (SMS) – Юлія Малімон (гольф).
 Віце-міс, міс глядацьких симпатій (Інтернет) – Альона Малишева (волейбол).
 Віце-міс – Дарія Тихова-Шитко (кульова стрільба), Ольга Саладуха (легка атлетика).
 Міс ТСН – Марина Хоменко (теніс).
 Міс елегантність – Анастасія Подпалова (гандбол).
 Міс фото – Тетяна Петлюк (легка атлетика).
 Міс чарівність – Альона Петреченко (дзюдо).
 Міс грація – Дарія Згоба (гімнастика).
 Міс загадковість – Олеся Пристайко (триатлон).
 Міс усмішка – Дарія Старцева (волейбол).
 Міс близнючки – Аня та Вікторія Моісеєнко (таеквондо). 
28-01-2010, 11:41
Коментарів 0 Переглядів 5 845

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.