RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Буковину" на початку нового сезону, напевно, лихоманить найбільше серед всіх команд другої ліги. Якби ігри цього дивізіону входили до тоталізаторів, найважчими для прогнозування були би матчі за участю "Буковини", яка то в гостях неочікувано виграє, то вдома несподівано програє.

"Буковина" (Чернівці) – "Арсенал" (Біла Церква) – 1:2 (0:1)

Голи: Костянтин Деревльов (26), Максим Ілюк (55), Роман Піцур (76).
Судді: Юрій Синишин, Володимир Луцький (Івано-Франківськ), Ярослав Биць (Львів). Резервний суддя – М. Скорейко (Чернівці). Делегат ФФУ – Ярослав Дмитрук (Рівне).
"Буковина": Василь Раковіца, Олександр Маковійчук, Сергій Гамаль – к (Богдан Скибінський, 42), Олександр Темерівський (Степан Винник, 67, Сергій Куприч, 84), Олег Керчу, Юрій Максименко (Максим Клочко, 46), Василь Тофан, Петро Климус, Олександр Тодорович (Олег Стафійчук, 73), Михайло Рябий, Максим Ілюк. Запасні: Павло Сиротін, Олександр Георгійчук. Тренер – Віктор Мглинець.

"Арсенал": Артем Коледа, Євген Берун, Ростислав Горецький, Ігор Никонов, Олег Сокирка – к, Юрій Степанюк, Сергій Алексанов
(Артем Юрковський, 73), Роман Піцур (Андрій Сливка, 77), Костянтин Деревльов (Максим Чернишов, 89), Сергій Івлєв, Володимир Лакомський (Іван Семиряк, 69). Запасні: Ігор Вітів, Сергій Шевченко, Володимир Ференц. Тренер – Олег Надуда.
Попередження: Деревльов (33), Скибінський (44), Стафійчук (85).
П'ять перемог поспіль, які чернівчани відсвяткували в попередніх іграх, не лише затягнули додаткову кількість вболівальників на трибуни, а й змусили повірити, що час неприємних сюрпризів минув. Але, мабуть, іншої думки були гравці "Арсеналу", які в першому таймі буквально приголомшили суперників своїми швидкими маневрами, активністю, пресингом. Господарі поля виглядали дещо розгубленими і неготовими саме до такого перебігу подій. Відповідно, у них гра, як кажуть, не йшла. А щастить, як правило, тим, у кого гра, навпаки, йде. От і "Арсеналу" пощастило. На 26 хвилині під час однієї з атак і удару м'яч на шляху до воріт "Буковини" у карному майданчику знайшов руку Олександра Тодоровича, як наслідок – пенальті. Футбольний вирок виконав Костянтин Деревльов.
Буковинці ожили лише після перерви. І вже в дебюті другої 45-хвилинки рахунок зрівнявся – на 55 хвилині. Максим Ілюк обіграв декількох опонентів, вийшов по центру сам на сам з голкіпером і холоднокровно забив. За 2 хвилини той же Ілюк увірвався вже з правого флангу до штрафного майданчика, дотепно віддав м'яч в центр Олександру Темерівському, який з восьми метрів влучив у воротаря. Ще через 2 хвилини Ілюк вдало навісив справа на Олега Керчу, який в один дотих переправив м'яч у центр на залишеного без опіки Максима Клочка, який трішки забарився з обробкою і в підсумку нападнику встигли завадити завдати прицільного удару. На 70 хвилині Клочко та Ілюк виходили практично удвох на одного захисника, але перший Максим не зовсім точно віддав пас своєму тезці, чий удар зрештою встигли заблокувати, і м'яч замість сітки воріт полетів на кутовий. "Не забиваєш ти – забивають тобі" – це неписане футбольне правило "арсеналівці" реалізували на 76 хвилині. Спершу Сергій Івлєв забив з офсайду, що, звісно, на рахунку не позначилося. Але не встигла секундна стрілка зробити коло, як оборонці "Буковини" дозволили Роману Піцуру безперешкодно пробити зліва під кутом метрів з десяти – не суперскладний м'яч вдарився об не зовсім рівний газон і зрадливо перескочив через руки Василя Раковіци у дальній кут. Після цього у підопічних Віктора Мглинця опустилися руки. А гості, відмінно використовуючи затягування часу і футбольні хитрощі, спокійно довели справу до заслуженої перемоги.
Цікаво, що до цієї невдачі "Буковини" причетний і нещодавній член легкоатлетичної збірної Чернівецької області Юрій Блонський, який через травму змушений був достроково завершити кар'єру і тепер працює тренером з фізичної підготовки в "Арсеналі".
30-09-2008, 10:49
Коментарів 0 Переглядів 4 578

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.