add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Риба, запечена у духовці

Риба, запечена у духовці

Запечена в духовці риба зберігає всі свої корисні властивості, смак і аромат.

Для запікання купила великого товстолобика. Раніше спробувала запекти дзеркального коропа і вийшло теж смачно. Рибу чищу і ретельно мию. В тарілці змішую сіль і чорний мелений перець. Натираю сумішшю рибу зсередини, видавлюю часник. Часнику додавайте на свій смак, головне, щоби він давав свій аромат. Викладаю рибу на деко, застелене фольгою або просто змащене олією. Кладу в гарячу духовку і випікаю 25-30 хвилин.

Мої враження і поради. Рецепт простий, а риба дуже смачна, вона ніжна і ароматна. Недолік лише у тому, що гаряча риба погано розрізається.
Рейтинг:
(голосів: 1)
4-11-2011, 15:28
0 11230

Теги - рецепти, риба, запечені страви
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
Сотні чернівецьких родин завітали на свято
• Опитування
Хто може припинити війну на Сході України:
Порошенко
Путін
Обама
Меркель
Лідери терористів
Блоги
Главка би заплакав
Всьому мала би бути межа
Гостям усе дозволено?
Про агресивність переселенців зі Сходу
Визволи нас від зла

Жанр: Триллер, Жахи

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 18.05, 22.00
Кохаю твою жінку

Жанр: Комедія, Мелодрама

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 19.00
Люсі

Жанр: Бойовик

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 14.45, 20.15
Літачки: Рятувальний загін 3D

Жанр: Комедія, Мультфільм, Пригоди

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 13.05, 16.25
Новини України