add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Риба, запечена у духовці

Риба, запечена у духовці

Запечена в духовці риба зберігає всі свої корисні властивості, смак і аромат.

Для запікання купила великого товстолобика. Раніше спробувала запекти дзеркального коропа і вийшло теж смачно. Рибу чищу і ретельно мию. В тарілці змішую сіль і чорний мелений перець. Натираю сумішшю рибу зсередини, видавлюю часник. Часнику додавайте на свій смак, головне, щоби він давав свій аромат. Викладаю рибу на деко, застелене фольгою або просто змащене олією. Кладу в гарячу духовку і випікаю 25-30 хвилин.

Мої враження і поради. Рецепт простий, а риба дуже смачна, вона ніжна і ароматна. Недолік лише у тому, що гаряча риба погано розрізається.
Рейтинг:
(голосів: 1)
4-11-2011, 15:28
0 14159

Теги - рецепти, риба, запечені страви
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
Як досягнути успіху в індустрії краси (на правах реклами)

На минулих вихідних – 24 та 25 вересня – усі співробітники та студенти навчально-практичного центру Школи краси "Slava Studio" з нетерпінням чекали новин із Києва та водночас зі Львова. Спитаєте чому?
• Опитування
Коли отримаємо безвізовий режим з ЄС?
До кінця року
У 2017-му
Ніколи
Безвіз нам не потрібен
Блоги
Основна причина – у нас самих
Як позбутися контролера
Нічого особистого...
Чудова сімка

Жанр: боєвик, вестерн

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 10:35 16:35 19:00
Лелеки

Жанр: комедія, мультфільм

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 13:00
Дитина Бріджит Джонс

Жанр: комедія, мелодрама

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 21:25
Новини України