add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Риба, запечена у духовці

Риба, запечена у духовці

Запечена в духовці риба зберігає всі свої корисні властивості, смак і аромат.

Для запікання купила великого товстолобика. Раніше спробувала запекти дзеркального коропа і вийшло теж смачно. Рибу чищу і ретельно мию. В тарілці змішую сіль і чорний мелений перець. Натираю сумішшю рибу зсередини, видавлюю часник. Часнику додавайте на свій смак, головне, щоби він давав свій аромат. Викладаю рибу на деко, застелене фольгою або просто змащене олією. Кладу в гарячу духовку і випікаю 25-30 хвилин.

Мої враження і поради. Рецепт простий, а риба дуже смачна, вона ніжна і ароматна. Недолік лише у тому, що гаряча риба погано розрізається.
Рейтинг:
(голосів: 1)
4-11-2011, 15:28
0 11075

Теги - рецепти, риба, запечені страви
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
Сотні чернівецьких родин завітали на свято
• Опитування
Де найкраще і недорого можна відпочити влітку:
В Одесі
На Азовському морі
У Болгарії та Румунії
У Карпатах
На найближчій річці
У Криму
Блоги
Цьогорічний Петрівський ярмарок був сумним
Перевага

Жанр: Фантастика, Трилер, Драма, Бойовик

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 10.00, 14.05, 19.10
Мільйон способів втратити голову

Жанр: Комедія, Вестерн

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 21.25, 23.30
Мачо і ботан 2

Жанр: Комедія, Бойовик

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12.15
Пластик

Жанр: Драма, Комедія, Бойовик

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 17.30, 21.00
Новини України